Dnes jsem se zůčastnil finálního eventu na Neotericu, nebo chcete-li nového Erebosu. Event byl super, probíhal skvěle ikdyž jsem musel AFKovat tak jsem si zaRPil a pak přišla hodina převodů. Hodina kdy se z party normálních lidí (za které jsem je měl) stala parta tupců a s prominutím kreténů chovající se věkově kolem 12 let a IQ ne vyšším než je moje pokojová teplota a že ta je nízká kvůli otevřenému oknu. Během 4 hodin (opravdu to trvalo protože to holt museli vybavit individuálně aby se nestalo to samé co na mythii) jsem byl svědkem něčeho neuvěřitelného co mi opravdu vyrazilo dech. Místo toho aby ti lidi co mě neustále poučují o tom jak se mám chovat a jak mám RPit běhali dokolečka, řvali "Rozdáváme sto tabletů týdně", midlili se mezi sebou v PvP, tancovali a sedali si na sebe jakože si asi mysleli že takhle to dělaj poníci nebo já nevim. Dokonce jsem se i dozvěděl kolik měl bertík sušenek. A teď k věci... prosím vás zamyslete se nad sebou až mě zas budete chtít blamovat o mém chování a podobně a nad tím jak ste se tady chovali vy a jak já. Hlavně věta "Nevim jestli se po tomhle vrátim do normálnu." Ano chápu že to byla dlouhá chvíle ale... Alt+tab a projít si internet nebo psát si na vašem facebůčíku by vás zabilo ? S pozdravem znechucený hráč - Barricade
5 posters
True Elo(erebos)hell Exists
Blackhawk- Poèet pøíspìvkù : 118
- Post n°1
True Elo(erebos)hell Exists
Drog- Poèet pøíspìvkù : 101
- Post n°2
Re: True Elo(erebos)hell Exists
Barri zabeeeeeeel
Feantur- Poèet pøíspìvkù : 174
- Post n°3
A ja s ním uplne súhlasím.
A myslím si že niektorí ludia by sa mohli trochu zamýšlat nad svojim správaním.
Namiesto kydov a pod. Týmu ďakovať a bozkávať im ruky. Ja by som na to nervy nemala, takže všetka česť.
Mohlo sa radšej (čokoľvek) RPit.
A myslím si že niektorí ludia by sa mohli trochu zamýšlat nad svojim správaním.
Namiesto kydov a pod. Týmu ďakovať a bozkávať im ruky. Ja by som na to nervy nemala, takže všetka česť.
Mohlo sa radšej (čokoľvek) RPit.
Brog- Poèet pøíspìvkù : 921
- Post n°4
No, nikdo vám nebránil RPit... Ale většina se holt rozhodla pro hopsání (věc, kterou bytostně nenávidím při GMkování, protože mě hrozně rozptyluje při práci) a dělání volovin.
S tím souvisí i to, že mě velice znechutili všichni neustále reptající netrpělivci, kteří chtěli mít přechod rychle za sebou a řvali na ty, co si to chtěli poctivě odRPit, že jsou brzy. Shame on you... To si říkáte RPeři?
S tím souvisí i to, že mě velice znechutili všichni neustále reptající netrpělivci, kteří chtěli mít přechod rychle za sebou a řvali na ty, co si to chtěli poctivě odRPit, že jsou brzy. Shame on you... To si říkáte RPeři?
Drog- Poèet pøíspìvkù : 101
- Post n°5
Co si tam chtela erpit ? Bylo dobrý, že se lidi vyblbnuli od toho všeho RP. Aspoň byl pak klid. Zbytečne to hrotíte. Holt co si čekal Brogu ? Sis ješte nezvykl, že nekterí lidé sou proste netrpelivý ? Matrix na tebe !
Bellatrix- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 857
- Post n°6
Já naprosto souhlasím s Barricadem. Když jsem se tak vždycky mezi vás portla, abych si vzala dalšího člověka na kontrolu itemů, tak jsem si jenom pomyslela, že se ukazuje, jakej máte vlastně někteří vztah k RP - že jakmile je příležitost, tak prostě žádný RP najednou neexistuje a děláte akorát voloviny.
Já samozřejmě chápu, že jste se po tom dlouhým eventu potřebovali vyblbnout, ale něco na tom prostě je. Myslím, že tam byli i lidi, kteří by si třeba zaRPit chtěli, ale takhle dost dobře nemohli, protože jste jim v tom v podstatě bránili.
Ale co už... Prostě jsem jenom chtěla říct, že vztah vás některých k RP se mi opravdu nelíbí - viz ti, co jim strašně záleží na jejich blbých gearech a vůbec nerespektují to, že o svoje věci přišli prostě regulérně inRP. Kdybyste se rozčilovali, že jsme vám věci vzali jen z našeho rozmaru, tak to chápu a měli byste na to plné právo, ale když jste jednou sakra RPeři, tak musíte respektovat to, že vás válka a jiný věci, který se odehrávají, připravujou o věci.
A LOCK, akorát by tu byl flame.
Zamyslete se nad tím.
Já samozřejmě chápu, že jste se po tom dlouhým eventu potřebovali vyblbnout, ale něco na tom prostě je. Myslím, že tam byli i lidi, kteří by si třeba zaRPit chtěli, ale takhle dost dobře nemohli, protože jste jim v tom v podstatě bránili.
Ale co už... Prostě jsem jenom chtěla říct, že vztah vás některých k RP se mi opravdu nelíbí - viz ti, co jim strašně záleží na jejich blbých gearech a vůbec nerespektují to, že o svoje věci přišli prostě regulérně inRP. Kdybyste se rozčilovali, že jsme vám věci vzali jen z našeho rozmaru, tak to chápu a měli byste na to plné právo, ale když jste jednou sakra RPeři, tak musíte respektovat to, že vás válka a jiný věci, který se odehrávají, připravujou o věci.
A LOCK, akorát by tu byl flame.
Zamyslete se nad tím.