Erebos RP Fórum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum česko-slovenského RP serveru Erebos

5 posters

Drog-ospravedlnenie

Drog
    Drog

Poèet pøíspìvkù : 101

Drog-ospravedlnenie Empty Drog-ospravedlnenie

Příspěvek pro Drog Sun Dec 01, 2013 6:52 pm

Meno postavy: Drog
    Meno vášho účtu: cajo55

Približný čas zabanovania: Niekedy ráno (04:00-05:00)
    Gm, ktoré ban uštedrilo: Brogstr
    Prečo?: Bugovanie itemov z Guild Banky,obohacovanie

Týmto sa chcem ospravedlňit všetkým ľudom, ktorým som spôsobil nejakú škodu. Môj zámer nebol globálne poškodiť všetkých hráčov servera. Iba si vzať nejaké veci nech nevyzerám jak nahatý Hulk.

Ďalej sa chcem ospravedlniť Bell a Brogovy zato, že som úmyselne poškodil ich snahu vyhovieť všetkým a nechal svoje egoistické pohnútky prevládnuť nad zdravým rozumom.Taktiež sa ospravedlňujem ostatným GM-kám a hlavne svojej sestre.

Toto je môj prvý velký priestupok, čo sa nového servera týče. Hoďte do mna kameňom, kdo je vživote bez viny. Svoje správanie hlboko ľutujem a dúfam, že si ešte niekedy zahrám na Erebose kedže je to jediný projekt, kde sa dá hrať moja obľúbená frakcia.

S pozdravom Drog.

Brog
    Brog

Poèet pøíspìvkù : 921

Drog-ospravedlnenie Empty Re: Drog-ospravedlnenie

Příspěvek pro Brog Sun Dec 01, 2013 7:33 pm

Přiznám se, že ta slova, která jsem vyřkl byla vážně dost tvrdá, takže se za ně omlouvám.

Jsem ochoten pod podmínkou kompletního wipu acc zkrátit tvůj ban na jeden týden. A je to výstraha. Příště už nebudu tak svolný.

Nicméně! Tento čin beru jako špatný nejen vůči nám, jak jsi ostatně sám řekl, ale i vůči hráčům. A proto se tážu: Má někdo z hráčů něco zásadně proti tomu, aby Drog unban dostal? A pokud ano... existuje něco, čím byste byl ochotní se smilovat? Třeba další forma trestu kromě wipu?

Prosím, vyjádřete se - jak hráči, tak GMka.

EDIT: A je-li tu někdo, kdo chce naopak Droga něčím VĚCNÝM podpořit, také má příležitost.
    VSVP
    VSVP

Poèet pøíspìvkù : 71

Příspěvek pro VSVP Sun Dec 01, 2013 8:37 pm

Brogu, chtěl bych nás oba ospravedlnit. Věř mi, že ani jeden jsme netušili nic o mazání guild nebo tak něčem. Rozhodně jsme nejednali s úmyslem "ojebat" pravidla. :-(
    Corny
    Corny

Poèet pøíspìvkù : 176

Příspěvek pro Corny Sun Dec 01, 2013 9:37 pm

Pokud chcete reagovat, reagujte k věci a totiž k věci této konkrétní. Věci jako že nás nějaká pseudo-GM chtějí poučovat o tom, jak něco vést na základě svých pseudo-zkušeností, směřujte do specifických topiců. Děkuji, OT promazáno.
    Hakkar
    Hakkar

Poèet pøíspìvkù : 101

Příspěvek pro Hakkar Sun Dec 01, 2013 9:43 pm

Nemám proti Drogově hraní na Erebosu nic. Ostatně nikdy jsem s ním ani problém neměl. Dokonce neznám nikoho jiného, kdo by byl zrozen pro RP žumpa. Very Happy Jeho obcházení pravidel by mi vadilo jako GMku. Jako hráči je mi fuk, co si kdo někde uleje, protože nezávidím a stačí mi moje OP itemy.

Hlavně bych bez Droga neměl nejepičtější meč na serveru. Very Happy
    Budiž Hakkar cheers 

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je Wed Nov 27, 2024 5:37 pm