Erebos RP Fórum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum česko-slovenského RP serveru Erebos

5 posters

Whisp mocnější meče

Blackhawk
    Blackhawk

Poèet pøíspìvkù : 118

Whisp mocnější meče Empty Whisp mocnější meče

Příspěvek pro Blackhawk Fri Dec 06, 2013 7:57 pm

Po četných přemluvách a pokoušení jsem logl. Logl, trošku pofarmil, poAFKoval a rozhodl se zorganizovat svou zločineckou bandu. Všechno probíhalo skvěle, měli jsme plán, měli jsme vyhlídnuté území na tábor a měli jsme i EB na stany apod. Všechno prostě probíhalo skvěle a bylo to až moc růžové na to aby to byla pravda. Věděl jsem to a myslel si to ale nedbal a nechal se svést i přes to vše jak jsem se v minulosti bez urážky dojebal. Naše první dva cíle, bezmocné, byly překvapeny a sraženy na zem, bez bázně se chtěly dál bránit a když už to vypadalo že by to mohlo konečně vyjít a konečně tahle parta fungovat kdy jsme oběma nechtěli dát RPkill v sebemenším případě tak se objevila jiná osoba. Stejné rasy leč ji ona rasa nenáviděla ale i přes to je šla zachránit. Z ničehož nic prostě jen tak se objevila, náhoda ? Může být... ale není ! Kdyby to totiž byla náhoda tak se tam o chvíli později neobjeví Tarrenhalský. Jen tak prostě na koni a začalo to. Poté co mi byl navíc od osoby která se tam z mlhy ve snaze o záchranu zjevila, vpravila meč do zad jsem odlogl a už se neukázal. Ono víte když se o něco člověk snaží s něčím hnout a někoho zabavit je strašně nevděčná práce. Může být sebevíc organizovaný a dělat cokoli pro to aby nikdo nenašel chybu ale s whispem bojovat nemůže. Nejmenuju, nechci ukazovat a nejsem svině jako ti co mě takhle podělali. Pro ty co mě opět znechutili obrázek na českou RP scénu... děkuju že ste mi otevřeli oči opět Smile 

Dodatkem bych rád ještě vyjádřil - Heroic mode 25tku kdy vašim přátelům drží dva teroristé u hlavy pistole. Vy se k nim rozeběhne a půjdete se za jejich práva bít. Už vás chci vidět.
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Poèet pøíspìvkù : 857

Whisp mocnější meče Empty Re: Whisp mocnější meče

Příspěvek pro Bellatrix Fri Dec 06, 2013 8:52 pm

Pokud nechceš jmenovat veřejně, můžeš soukromě. Prověřím to.
    Drog
    Drog

Poèet pøíspìvkù : 101

Příspěvek pro Drog Fri Dec 06, 2013 9:01 pm

Fast guys ! Scout chatlog for evidence !

Tam leží pravda k odhalení tohohle zlýho (ale častého) činu.
    Blackhawk
    Blackhawk

Příspěvek pro Blackhawk Fri Dec 06, 2013 9:08 pm

a právě proto sem nejmenoval
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Příspěvek pro Bellatrix Fri Dec 06, 2013 9:21 pm

Jak chceš.
    Lithiri
    Lithiri

Poèet pøíspìvkù : 59

Příspěvek pro Lithiri Fri Dec 06, 2013 9:37 pm

Blackhawk napsal:Po četných přemluvách a pokoušení jsem logl. Logl, trošku pofarmil, poAFKoval a rozhodl se zorganizovat svou zločineckou bandu. Všechno probíhalo skvěle, měli jsme plán, měli jsme vyhlídnuté území na tábor a měli jsme i EB na stany apod. Všechno prostě probíhalo skvěle a bylo to až moc růžové na to aby to byla pravda. Věděl jsem to a myslel si to ale nedbal a nechal se svést i přes to vše jak jsem se v minulosti bez urážky dojebal. Naše první dva cíle, bezmocné, byly překvapeny a sraženy na zem, bez bázně se chtěly dál bránit a když už to vypadalo že by to mohlo konečně vyjít a konečně tahle parta fungovat kdy jsme oběma nechtěli dát RPkill v sebemenším případě tak se objevila jiná osoba. Stejné rasy leč ji ona rasa nenáviděla ale i přes to je šla zachránit. Z ničehož nic prostě jen tak se objevila, náhoda ? Může být... ale není ! Kdyby to totiž byla náhoda tak se tam o chvíli později neobjeví Tarrenhalský. Jen tak prostě na koni a začalo to. Poté co mi byl navíc od osoby která se tam z mlhy ve snaze o záchranu zjevila, vpravila meč do zad jsem odlogl a už se neukázal. Ono víte když se o něco člověk snaží s něčím hnout a někoho zabavit je strašně nevděčná práce. Může být sebevíc organizovaný a dělat cokoli pro to aby nikdo nenašel chybu ale s whispem bojovat nemůže. Nejmenuju, nechci ukazovat a nejsem svině jako ti co mě takhle podělali. Pro ty co mě opět znechutili obrázek na českou RP scénu... děkuju že ste mi otevřeli oči opět Smile 

Dodatkem bych rád ještě vyjádřil - Heroic mode 25tku kdy vašim přátelům drží dva teroristé u hlavy pistole. Vy se k nim rozeběhne a půjdete se za jejich práva bít. Už vás chci vidět.
    tak za prvé, nedošlo k žádné domluvě whispem, vážně nejsem ten typ co si na tohle potrpí...a ti kteří ukazují prstem to většinou provádí v tajnosti sami, za druhé, způsob uzemění byl děsně OP, nemyslíš? Sraženi vlnou temné energie, která byla silná jako tlaková? Tohle není lol a žádný double kill tu prostě nedostaneš...vsadím se, že pokud by ti vyšlo vše podle plánu, v klidu by jsi odkráčel a nic neřešil...jenže ti něco nevyšlo a tak tu kníkáš na fóru.Navíc, ohledně toho meče do tvých zad, za a) neměl jsi se jak bránit, klečel jsi a navíc zády k ní...takže jsi ji ani pořádně nemohl vidět...za b) nikdo z nás fakt nemá potřebu na tebe čekat dvě hodiny než se vyjádříš, to se v RP bez omluvy prostě nedělá, že si odkráčíš.
    Hakkar
    Hakkar

Příspěvek pro Hakkar Fri Dec 06, 2013 10:02 pm

Barri, když nejdřív řekneš, že se Phaere s ostatními nelfy nesnáší (což je asi stejná pravda jako ta tvoje super pravda, že lezu Tarindisovi do zadku), už bych pak neargumentoval těmi teroristy s rukojmími. Ostatně hraju tu postavu už celkem dlouho, a ti, kdo ji znají, mi snad mohou dát zapravdu, že si nikdy moc s životy ostatních kolem sebe starosti nedělala.

Byl jsem tam taky. A jsem to já, kdo přišel, jak Barri tvrdí, z ničeho. Šel jsem do Tarrenhalu řešit spor mezi Kaldorei a Godfreym. Když jsem zjistil, že v Tarrenhalu je je velké lesní ho*no, vydal jsem se podél řeky zpět do tábora, protože jsem viděl Silvarianu online a chtěl s ní erpit. Whispl jsem jí ofc. A dozvěděl se, že už erpí. Fajn, říkám si, tak jdu do toho tábora odlognout. A co se nedozvím? Že jí teče do bot. Něco ve smyslu "umíráme tu" Well... skvěle. A jak to udělat, aby to nebylo hnusné OOC? Radši nebudu brát partu, aby mě to nelákalo kolem nich jít!

Pojďme dál. Jdu a jdu a jdu... a vidím na břehu Jae. Paráda, třeba mi řekne něco o tom boji, abych tam mohl jít s čistým svědomím. Jae mlčí. No nic, říkám si, Silvariana má smůlu. Jdu dál. A čeho si nevšimnu? Přímo přede mnou jak na dlani na hranici lesa a břehu řeky dvě belfky a ležící dvě nelfky. Fajn. Jdu pěkně zpátky... a řeknu to inRP Jae. A jdu se podívat, co že se tam teda děje. Ještě se jim tam jako k*etén promenáduju po druhém břehu, abych jim dal čas někam zmizet...

No a když jsme tam konečně přišli, Barri šel tankovat nějaký raid na pve server. Prostě ragequit. A nic. A po nějaké době tady tohle na fórku. Proč si sakra všichni hned myslí, že chodím na jistotu vraždit? Proč si všichni myslí, že mám v plánu házet OP spelly bez castění? Proč si všichni myslí, že si myslím, že moje postava je bůh? Já se tam prostě šel podívat, co se děje... jasněže mi bylo jasné, že to je to, o čem Silvariana mluví. Ale upřímně... zkuste příště třeba někoho přepadnout na křižovatce před Ashenfeldem a pak si stěžovat, že vás našli. Přes to místo, kde jste byli, chodím tak 5x denně.

Fúh. Omlouvám se všem těm, kteří to museli číst. Fakt tady nebudu nikomu lhát, že jsem si se Silv newhispoval. Ostatně whisp je základní součástí hry. Ale nikdo mi neřekl, co přesně se děje a nikdo mi neřekl, kde se to děje. A další věc... tím místem během našeho RP prošlo dalších X lidí. Byl tam nějaký human, přišel tam Brooke a nakonec se tam objevil Ridan. Tak... jenom příště doufám, že si najdete lepší místo pro přepadávání a nebudeme muset zase řešit Barriho afk.
    Blackhawk
    Blackhawk

Příspěvek pro Blackhawk Fri Dec 06, 2013 11:07 pm

ten PvE server je offik měl sem naplánovanej raid a čekal sem že se tohle vybaví bez problému a zbytečnýho PG - nevybavilo tak mi to přišlo důležitější jak OOC čepel spravedlnosti v zádech sorry

zadruhý se tomu co ste tam zažili se říká tkzv. Ragequit pro nevzdělance - bandita a badass nemá šanci pokud není GM tady to vidíte v akci

zatřetí je to tvrzení proti tvrzení... komletně celá situace ale tady se spíš každý postaví na stranu těch rádoby hrdinů which saves the day než na člověka co se snažil dělat zábavu holt příště půjdu přes mrtvoly a nebudu dávat stovky šancí na záchranu děkuju pěkně můžete lock hádat se tu nechci
    Drog
    Drog

Příspěvek pro Drog Fri Dec 06, 2013 11:12 pm

Já za tebou stojím Barri ! Blood and honor !

Anger give us motivation whitout purpose.
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Příspěvek pro Bellatrix Fri Dec 06, 2013 11:19 pm

LOCK na žádost autora tématu.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Similar topics

-