Po četných přemluvách a pokoušení jsem logl. Logl, trošku pofarmil, poAFKoval a rozhodl se zorganizovat svou zločineckou bandu. Všechno probíhalo skvěle, měli jsme plán, měli jsme vyhlídnuté území na tábor a měli jsme i EB na stany apod. Všechno prostě probíhalo skvěle a bylo to až moc růžové na to aby to byla pravda. Věděl jsem to a myslel si to ale nedbal a nechal se svést i přes to vše jak jsem se v minulosti bez urážky dojebal. Naše první dva cíle, bezmocné, byly překvapeny a sraženy na zem, bez bázně se chtěly dál bránit a když už to vypadalo že by to mohlo konečně vyjít a konečně tahle parta fungovat kdy jsme oběma nechtěli dát RPkill v sebemenším případě tak se objevila jiná osoba. Stejné rasy leč ji ona rasa nenáviděla ale i přes to je šla zachránit. Z ničehož nic prostě jen tak se objevila, náhoda ? Může být... ale není ! Kdyby to totiž byla náhoda tak se tam o chvíli později neobjeví Tarrenhalský. Jen tak prostě na koni a začalo to. Poté co mi byl navíc od osoby která se tam z mlhy ve snaze o záchranu zjevila, vpravila meč do zad jsem odlogl a už se neukázal. Ono víte když se o něco člověk snaží s něčím hnout a někoho zabavit je strašně nevděčná práce. Může být sebevíc organizovaný a dělat cokoli pro to aby nikdo nenašel chybu ale s whispem bojovat nemůže. Nejmenuju, nechci ukazovat a nejsem svině jako ti co mě takhle podělali. Pro ty co mě opět znechutili obrázek na českou RP scénu... děkuju že ste mi otevřeli oči opět
Dodatkem bych rád ještě vyjádřil - Heroic mode 25tku kdy vašim přátelům drží dva teroristé u hlavy pistole. Vy se k nim rozeběhne a půjdete se za jejich práva bít. Už vás chci vidět.
Dodatkem bych rád ještě vyjádřil - Heroic mode 25tku kdy vašim přátelům drží dva teroristé u hlavy pistole. Vy se k nim rozeběhne a půjdete se za jejich práva bít. Už vás chci vidět.