A je tu vyhodnocení! (Pro více informací viz novinka na
webu.)
Návrhů byla poměrně hojnost a opravdu mě potěšila vaše kreativita, nicméně vítěz může být jen jeden. Tedy, v tomto případě dva.
Rozhodli jsme se totiž, že vybereme
dva vítězné loading screeny, přičemž jeden z nich zaujme místo načítací obrazovky při logování do lokace, zatímco druhý bude tím prvním, co spatříte, když vůbec spustíte WoWko s naším realmem, a nahradí tak pro některé velmi otravnou Sindragosu na obrazovce při přihlašování do hry.
(*ozve se neurčitý jásot*)
Tak klid, klid. Chcete snad slyšet ony šťastné vítěze, ne?
Nuže, tím, jehož veledílo bude poutat vaše oči v době, kdy se vám bude načítat samotná hra, je
Morty, a toto jeho dílo si můžete prohlédnout v novince na webu.
Druhým kreativním grafikem, jehož práce vám bude podbarvovat přihlašování do hry, je
Barricade, kterému se však musím hluboce omluvit, neboť nastavit tuto custom úvodní obrazovku je kapánek těžší, než změna loading screenu, a proto si na prezentaci své práce bude muset nějakou tu chvíli počkat, než se k tomu dostaneme, neboť momentálně máme želbohu práce až nad hlavu. Odměna mu však samozřejmě neunikne.
A jaké že to budou odměny…?
Oba vítězové vyinkasují každý po
50 EB a druhou část odměny získají podle toho, zda si ji budou přát pro novou postavu, která bude začínat již v novém světě, či pro starou, která projde přechodovým eventem (stačí inRP, nemusíte se ho za ni fyzicky účastnit). V tom prvním případě by postava dostala nejspíš nějaké peníze do začátku/item do začátku, v druhém případě půjde o nějaký zajímavý památeční item inRP získaný v Záhrobí.
Kvůli těmto individuálním odměnám prosím oba šťastné výherce, aby se mi ozvali PMkou na fóru, jako předmět zprávy uvedli Soutěž o loading screen a do zprávy mi napsali, na jakou postavu budou chtít odměnu - zda na starou nebo na novou. Postavu prosím konkretizujte (jménem, rasou, povoláním, nějakou specifičností, kterou chcete, aby se do odměny promítla…), neboť budu odměny vytvářet přímo postavě na míru. Tedy, alespoň se o to pokusím.
Všem zúčastněným mnohokrát děkuji.