pro Alík Fri Dec 27, 2013 11:56 am
Už vidím, ako budem v kuse otravovať GM so sťahovaním kože.
Ale vážne, zverina by mohla mať drop koží, pretože zháňanie kože len cez stôl a dúfať, že mi padni pri zníženom loote, je dosť zabíjanie času.
Dobre, vezmime to tak, že budem chcieť zháňať len cez stôl.
Silná Koža = 5x Stredne Silná Koža
Stredne Silná Koža = 4x Tenká Koža
Takže na jednu Silnú Kožu potrebujem 20x Tenkú kožu, to je vlastne len 10 tiel šelmy, medveďa, a ten mazací sajrajt na kožu, ktorý stojí 4 str. Na získanie daného počtu potrebujem 10 kusov, to je prosím pekne 40 strieborných. A to sme stále len u jednej Silnej Koži.
Čím viac Silných koží budem potrebovať, tým sa to bude násobiť až to pôjde do kozmicných rozmerov a ten čas pri tom je proste premrhaný. Získanie jednej Silnej Kože by som možno ešte predýchal, ale takých desať už asi nie. To už vážne človek radšej obetuje tie peniaze a kúpi si to.
LWčko je podľa môjho strašne v nevýhode oproti takému Tailoru, kde si človek niektoré suroviny dokúpi za prijateľné ceny. A látky drahšieho typu sa na rozdiel od koží dajú pekne farmiť. A BSko ? Veinek veľa, farmerov dosť a surovín pre každého.
V Lorsteade som napríklad u vendora videl Spracovanú Obyčajnú látku a Spracovanú Vlnu na obmedzený počet. Prečo by to takto nemohlo fungovať aj pri kožiach ?