Erebos RP Fórum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum česko-slovenského RP serveru Erebos

2 posters

Reputace

Kylias
    Kylias

Poèet pøíspìvkù : 151

Reputace Empty Reputace

Příspěvek pro Kylias Wed Jan 01, 2014 10:42 pm

Některé questy pro Ashenfeld dávají reputaci i pro "Hydraxian Waterlords" frakci.
    Buď se jedná o chybu a nemají tuto repku dávat, nebo se při dělání patche tahle vynechala (odhaduji to na Ashenfeldské námořnictvo...)

//Edit:
    Teď koukám dál a u Ashenfeldu nemám žádnou reputaci (0/3000 neutral), a to i přes splnění několika Q, a dokonce mám pocit, že mi to psalo, že se reputace přidává, ale není, takže je možné, že jsou reputace v odměnách za Q zaměněny / byla přepsána špatná frakce (Hydraxiany mám 700/3000 neutral).

//Edit2:
    Frakce neutrálních zvířátek a stromku se pořád jmenuje "Magram Clan Centaur" (Nejspíše mělo být "Matka Příroda", nebo tak)
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Poèet pøíspìvkù : 857

Reputace Empty Re: Reputace

Příspěvek pro Bellatrix Wed Jan 01, 2014 11:57 pm

Kylias napsal:Některé questy pro Ashenfeld dávají reputaci i pro "Hydraxian Waterlords" frakci.
    Buď se jedná o chybu a nemají tuto repku dávat, nebo se při dělání patche tahle vynechala (odhaduji to na Ashenfeldské námořnictvo...)

Opraveno. Ve hře si můžete nechat připsat repku s Hydraxian Waterlords k té Ashenfeldské.

Kylias napsal:Frakce neutrálních zvířátek a stromku se pořád jmenuje "Magram Clan Centaur" (Nejspíše mělo být "Matka Příroda", nebo tak)

To už se opravovat nebude. Jednak byste si všichni museli znovu stahovat aktualizovaný patch, a jednak NPCčka, co tuhle frakci mají, se prakticky nedají pojmenovat jedním názvem (nejsou to jenom zvířata, např.)
    Jelikož je to čistě OOC frakce, tak ten původní název nevadí.

Právě je Wed Nov 27, 2024 1:45 pm