Erebos RP Fórum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum česko-slovenského RP serveru Erebos

3 posters

Problémy s texturou

Zitty
    Zitty

Poèet pøíspìvkù : 3

Problémy s texturou Empty Problémy s texturou

Příspěvek pro Zitty Wed Jan 08, 2014 8:51 pm

Zdravíčko, již 2x se mi stalo, že se mi postava propadla texturou, zemřela a do světa živých nebylo návratu. Dnes večer jsem klasicky lognul Zitrena a naskytnul se mi tenhle pohled

Problémy s texturou N9tb

Chybu jsem se pokoušel vyřešit /reload, relognutím, následně smazáním cache i znovustažením wow.exe. Po neúspěchu jsem se z hecu rozhodl udělat krok do prázdna v domění, že narazím na pevninu, která se mi chtěla jenom skrýt. Výsledek je další smrt na dně samotného světa (serveru).
    Martinez220
    Martinez220

Poèet pøíspìvkù : 51

Problémy s texturou Empty Re: Problémy s texturou

Příspěvek pro Martinez220 Wed Jan 08, 2014 8:58 pm

Já se s tímto osobně ještě od té doby co mám WoW nesetkal (za celý 1. rok), ale doporučil bych ti reinstall wowka.. myslím, že to neuškodí.. Smile
    Zitty
    Zitty

Příspěvek pro Zitty Wed Jan 08, 2014 9:00 pm

Fů, do toho se mi zrovinka moc nechce. Doteď to bylo v pohodě, až teď mne svět začal obklopovat prázdnotou. Možná by pomohl jednoduchý teleport, nebo ták něco. Reinstal beru jako poslední záchranu.
    Corny
    Corny

Poèet pøíspìvkù : 176

Příspěvek pro Corny Wed Jan 08, 2014 9:03 pm

S Thorglenem je bohužel potíž v tom, že ten model se 'Podle mého soudu' prostě načítá později než by bylo záhodno a tak si tvá postava 'Myslí' že stojí ve vzduchu. Proto je docela záhodno v tom dole prostě neodlogovávat. Bohužel moje znalosti jsou v tomhle krátké a nevím, jak to řešit.

Proč se ti ani Takhle nezobrazoval ten důl, to už vážně netuším. Jediný, co mě tak možná napadne je, že nemáš nastavený vykreslování na dostatečnou vzdálenost a lognul jsi se do hry moc daleko od "Ohniska" modelu toho dolu. Nic jiného mě nenapadá. Opět je prostě nejlepší řešení asi prostě vylézt před odlogováním ven. Pokud by to bylo tím distancem, tak snad ještě odlogovávat v baráku a mít jej nastavený na max, takže se ti prostě ten důl nakonec zobrazí a můžeš v klidu odejít.

To jsou z mé strany ale jen dohady. Wowkem jako takovým, aby jsi musel reinstalovat, to ale podle mě nebude.

EDIT Tak jsem to prubnul a ano, pokud máš View distance nastaveno na minimum, tak z místa, kdej si stál, se ti prostě nenačte ten důl při loginu. Takže základní řešení je to nemít v tom dole nastaveno tak nízko. Každopádně postavu jsem ti vyportoval
    Zitty
    Zitty

Příspěvek pro Zitty Wed Jan 08, 2014 9:11 pm

Vyřešeno, vážně jsem měl view distance na minimum. Už všechno pracuje tak, jak má. Díky.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je Wed Nov 27, 2024 1:41 pm