Zdravím. Když jsem si zakoupil skinning, zjistil jsem, že žádná mobka nejde svléknout z kůže. Na každou je třeba skill 100 a vy máte max 75.
+4
Brog
Bellatrix
TheScary
Egy
8 posters
Skinning
TheScary- Poèet pøíspìvkù : 115
- Post n°2
Re: Skinning
Všeobecně známý problém. Nejspíš se nikdy nevyřeší.
Bellatrix- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 857
- Post n°3
Po restartu.
Egy- Poèet pøíspìvkù : 35
- Post n°4
Je tu další problém, hádám, že začátek skinningu spočívá v králících. To, že na nějaký králíky potřebuješ 10, nebo 20 skill ještě jde. Ale ty králíky, který by mělo jít skinningovat, respektive jsou oranžoví, nejde svlíknout z kůže i tak.
Brog- Poèet pøíspìvkù : 921
- Post n°5
To není problém. Lidé, kteří mají skinning, si musí požádat o OOC vyrovnávač skinningu, který nebudou potřebovat, jakmile se dostanou na určitý skill.
Kylias- Poèet pøíspìvkù : 151
- Post n°6
Já bych jen měl pro GM návrh zlepšováku. Proč nedat ten ooc item jako odměnu za Q? Někdo bez skinningu to nevyužije, a ten, kdo bude mít skinning nemusí otravovat GM. Navíc jde nastavit SB + unique equip, takže by nebyl žádný problém a všichni by byli spokojení
Martinez220- Poèet pøíspìvkù : 51
- Post n°7
Mám menší výhradu ke skillování. Mno stoupá moc rychle a hlavně je jedno co se stahuje a hlavně pokaždé když stáhnu, tak mě skill popoleze o 1 (není problém naskillovat na 75 do hodiny) Nejde nějak frekvenci stoupání skillu snížit?
Vardek- Poèet pøíspìvkù : 71
- Post n°8
To půjde těžko ošéfovat. A taky, proč? Už takhle se mi chce z profesí brečet zoufalstvím, ještě jim nerfovat skilly, to tak.
A že je to hned naskillené... Proč ne? InRP beztak stáhneš z kůže cokoliv, páč to mají většinou hunteři/roguny. Takhle máš i systémově potvrzené třeba roky praxe. A neříkej mi, že se Orenthil teprve učí stahovat z kůže.
A že je to hned naskillené... Proč ne? InRP beztak stáhneš z kůže cokoliv, páč to mají většinou hunteři/roguny. Takhle máš i systémově potvrzené třeba roky praxe. A neříkej mi, že se Orenthil teprve učí stahovat z kůže.
Kylias- Poèet pøíspìvkù : 151
- Post n°9
Proffky maj nastavený blizz raty, jelikož předělávat to je vážně s*aní mnohdy na celkem dlouho a vlastně pro nic. Navíc Vardek má pravdu v tom, že většinou si skinning dávají už zkušené postavy. A pokud není zkušený inRP, tak to tak bude hrát, bude hrát, jak to mrví, jak se to učí, atd... Pochybuju, že by tu běhal mage, co si jeden den hodí skining a druhý den hrál, že je profík ve stahování a zvládl by sehnat i krásně zachovalou kůži elfské dozorkyně.
Sinéad- Poèet pøíspìvkù : 82
- Post n°10
Kylias napsal:Pochybuju, že by tu běhal mage, co si jeden den hodí skining a druhý den hrál, že je profík ve stahování a zvládl by sehnat i krásně zachovalou kůži elfské dozorkyně.
Ty mrcho! Takhle prozrazovat a kazit moje plány!
Co se týče skillení profek, je to drbání pro nic. Přímo v core se dá nastavit aby se rate profkám zvyšovala 1x, 2x, etc podle blizz ratů... Ale upřímně, ani si nejsem jistá sama jestli jde nastavit aby to šlo pomaleji než u blizu
Navíc, to by jsi mohl nerfnout i kytičkaření, mining... Když máš štěstí,taky oboje naskillíš raz dva.
Martinez220- Poèet pøíspìvkù : 51
- Post n°11
Tak pravda u Orena jsem si vzal skinnig, protože už ho vlastně umí a tak má i hodně let praxi.. Pokud to takhle nastavené nedělá problém, tak ok Stejně jsem chtěl tak trošku svým příspěvkem zjistit jestli to nevadí, že to tak leze rychle.. Za mě good