Erebos RP Fórum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum česko-slovenského RP serveru Erebos

5 posters

Názory do budoucna

Gwyn
    Gwyn

Poèet pøíspìvkù : 56

Názory do budoucna Empty Názory do budoucna

Příspěvek pro Gwyn Wed Mar 19, 2014 8:36 pm

Zdravím všechny aktivní Thorgleňáky. Není tomu tak dlouho, co jsme s Darlenem a Kelbym seděli na skypu, mnuli si čela a tak nějak přemýšleli, jak z uvadajícího Thorglenu vypěstovat aktivní, prosperující frakci. Nikdy jsem však nečekal, že se to může zvrhnout  až do takového rozměru. Tímto bych chtěl poděkovat Všem hráčům Thorglenu, kteří dělají zábavu spolu s námi.

Proč tento topic? Bylo by dobré, aby každý z Thorgleňáků mohl vyjádřit svůj názor ke guildě. Proč v ní RPí, co se mu líbí a co za žádnou, ale žádnou cenu neměnit. Zároveň však může přiložit kritiku, která by mohla vést ještě k většímu rozkvětu.

A na závěr přidávám pár screenů ze včerejšího, prozatím asi nejúspěšnějšího Thorglenského nebojového eventu. Online bylo z guildy neskutečných 20 lidí, a o tom se mi nikdá ani nesnilo.

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Ps. Screeny takto přesahují schválně, jinak by byly moc úzké. Poděkovat za ně můžeme Rose. Smile
    Ardaren
    Ardaren

Poèet pøíspìvkù : 223

Názory do budoucna Empty Re: Názory do budoucna

Příspěvek pro Ardaren Wed Mar 19, 2014 10:01 pm

Takže já nemůžu moc kritizovat jako vedení. Very Happy

Proto opět děkuju všem hráčům co se zapojují do naší guildy. Všem Gmkám co nám pomáhají. Stejně tak PJům.

Máme úžasnou guildu plnou srandy a spolupráce. Doufám že to bude pokračovat dále. Taktéž prosím pokud má někdo jakýkoliv problém v guildě či na wowku, inRP i ooc, houkněte na mě buďto inRP nebo ooc a pokusíme se to vyřešit. Bylo by špatné kdyby jsme se rozhádali podle mě.

Jinak myslím že si můžeme přičíst další krásné plus. Dneska jsme měli stavební event a minimálně ke konci tam vznikla velice vtipná konverzace při které i to stavění bavilo.

Takže děkuju všem gardistům, léčitelům, mágům inženýrům, civilistům v naší guildě a hodně zdaru nechť Thorglen letí ještě výše. Náš další cíl je 25 lidí online najednou!
    Fulmar
    Fulmar

Poèet pøíspìvkù : 34

Příspěvek pro Fulmar Wed Mar 19, 2014 10:10 pm

Zdravím,
    co se mě týká, jsem naprosto spokojený. Aktivní frakce, o kterou se dobře starají. Lidi, se kterýma je zábava a dobré RP, když pomineme těch 300kg trpaslíků, co na mě leželo včera. Když začínáte, lidi tu jsou ochotní vám poradit. Časté eventy, které občas opravdu nezvládám stíhat. Pěkný set plátovek...No, nechci odsud nikdy odejít  Very Happy
    PánTemnoty
    PánTemnoty

Poèet pøíspìvkù : 150

Příspěvek pro PánTemnoty Wed Mar 19, 2014 11:26 pm

Parádní guilda a i skvělá banda lidí, nějaké rozpory byly a budou. Vždy se vše uhladilo, jsem rád za RP s Thorglenskýma.
    Strikecz38
    Strikecz38

Poèet pøíspìvkù : 43

Příspěvek pro Strikecz38 Thu Mar 20, 2014 8:21 am

Musim rict, ze jsem jiz byl v nekolika guildach a Thorglen ma ze vsech frakci nejlepsi a nejprijemnejsi komunitu, stejne tak je skvele ze se tam neustale neco deje, narozdil od jedne nezminovane zelene guildy.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je Wed Nov 27, 2024 2:35 pm