Erebos RP Fórum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum česko-slovenského RP serveru Erebos

3 posters

Walas, stopař pytláků

GeorgeHo

Poèet pøíspìvkù : 7

Walas, stopař pytláků Empty Walas, stopař pytláků

Příspěvek pro GeorgeHo Mon Apr 14, 2014 10:05 am

Postava: Walas
    Played: 3,5 dne.
    Rp body: 6.
    EB: netušim.

Žádám o spel http://www.wowhead.com/spell=19883. (track humanoids).

Walas je Vrchní lesník Thorglenu. Poslední dobou se mu tam začínají rozlejzat pytláci a on nevěděl, jak jim v tom účinně bránit, nebo jak se následně chytit. Nakonec ho napadlo, že když umí sledovat stopy zvířat, proč by nemohl sledovat i lidi?
    Brog
    Brog

Poèet pøíspìvkù : 921

Walas, stopař pytláků Empty Re: Walas, stopař pytláků

Příspěvek pro Brog Thu Apr 17, 2014 6:56 pm

No, abych se přiznal, tenhle spell mi přijde neskutečně, ale fakt neskutečně zneužitelný. Takže požádám ostatní GMs o vyjádření, co si o tom myslí.
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Poèet pøíspìvkù : 857

Příspěvek pro Bellatrix Thu Apr 17, 2014 7:06 pm

No, na jednu stranu je to jeden ze spellů, co má k dispozici hero verze lovce. Na stranu druhou... se hero lovec nesvěřuje jen tak někomu.
    Nevím, kdyby to bylo na mě, asi bych ho nedala jen tak, ale po nějaký zásluze. Čili buď si požádat o hero lovce, nebo si ten spell vysloužit nějakým RPčkem, třeba tréninkem stopování nebo tak něco... Teď mě nic kloudnýho nenapadá.
    A taky bych po tobě určitě chtěla slib, že s tím nebudeš PGeřit, OOCčkovat a podobně... a kdyby na tebe byly nějaký stížnosti, že toho zneužíváš, tak by se ti ten spell zase odebral (nejspíš s nějakou částečnou kompenzací EBček, který jsi za to zaplatil).
    GeorgeHo

Poèet pøíspìvkù : 7

Příspěvek pro GeorgeHo Thu Apr 17, 2014 7:24 pm

Tak určitě bych to nezneužil, ale to může říct každej a na hero neumim, ani mě nebaví něco psát (podplatil sem slohovou práci u maturity čokoládou). Takže jak chcete.
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Poèet pøíspìvkù : 857

Příspěvek pro Bellatrix Sun Apr 20, 2014 9:31 pm

Fajn, byla bych ráda, kdyby se mi v tomhle topicu za tebe zaručili alespoň 3 lidé, kteří s tebou RPili, ideálně aby byl alespoň jeden třeba PJ (nebo GM), co tě sledoval při RP nebo eventech. Aby mi někdo dosvědčil, že dobře RPíš lovce a že se nedopouštíš žádného OOCčkování a podobných věcí. A že by sis ten spell podle nich zasloužil.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Similar topics

-

Právě je Wed Nov 27, 2024 5:56 pm