Než přejdeme k samotné žádosti, chtěl bych jen podotknout, že tento varkoč nechci jako vlastní unikátní předmět, nýbrž jako polounikát, o který by si mohl zažádat jakýkoliv hráč, který RPí vojáka Aliance, či jako já, bývalého vojáka. Pokud by to šlo, samozřejmě.
Postava: Wade
RP body: 16
EB body: naposledy 61
O co žádám: http://www.wowhead.com/item=15196
Jméno varkoče: [Vojinuv Varkoc]
Popisek opět nechám na vás.
Item na výměnu: Nevím, zdali je třeba, ale v případě, že ano, tak [Guild Tabard]
Wade seděl ve své kanceláři a cosi psal. Soustředil se na každé slovo, aby neudělal chybu, ale jakmile chtěl odložit brk, ukápla na papír kaňka.
"Pro Světlo." zaklel a odtáhl se s židlí od stolu a porozhlédl se po místnosti. Zahleděl se na štít s namalovaným znakem Aliance nad krbem a poté na celou Alianční vlajku, kterou má pověšenou vedle stolu a zavzpomínal na staré dobré časy ve Stormwindské stráži. Pořád měl v živé paměti město, které strážil, zbroj, kterou nosil a barvy, které nosil. Varkoč se zlatým lvem na modrém poli. Znak Aliance a Stormwindu. Pomyšlení na něj v něm vyvolalo jistou touhu mít ten varkoč ve své sbírce Aliančních předmětů. Nedělejme z Wadea nějakého fanatika do Aliance, to rozhodně není. To spíše je hrdý na svůj domov. Každopádně, chytl se myšlenky a varkoč si opravdu musel sehnat, proto sáhl pro nový papír a začal psát dopis. Tentokrát kaňku neudělal.
Po pár týdnech Wade vkročil do budovy Cechu obchodníků a namířil si to přímo k obsluze u pultu.
"Musím mluvit s panem Meyerem, slečno." oslovil mladou ženu za pultem velice nekompromisně a už za malý moment kráčel do schodů druhého patra, kde měl obchodník svou kancelář.
"Pan Deadlake. Rád vás zase vidím. Sedněte si. Co pro vás mohu udělat?" uvítal jej přívětivě vydřiduch, který seděl za stolem.
"Pane Meyere, postojím. Mám pro vás prosbu. Slyšel jsem, že vaše loď bude kotvit ve Stormwindu." vyhrkl ze sebe Wade a sledoval reakci muže, zdali alespoň něco vyčte z jeho výrazu ve tváři.
"Povídejte a uvidím, zdali vám můžu pomoci." pokynul rukou, aby jeho chudý zákazník, co neustále smlouvá o ceně, mluvil.
"Před pár týdny jsem poslal do Stormwindu dopis jednomu známému ze Stráže, pane Meyere. Měl by mít pro mne jistý balík a chtěl jsem vás požádat, zdali by vaše loď balíček nepřevzala a nedoručila mi ho sem." pravil se vší vážností Wade a hleděl muži přímo do očí. Co na tom bylo tak vážného, kdo ví.
"Jistě, to by neměl být problém. Informuji svého kapitána a ten jistě balík převezme." pravil s úsměvem.
"Dobře, pane Meyere. Světlo s vámi." nedal Wade dopustit na svou stručnost a dal se na odchod, zpátky do Thorglenu čekat na svůj varkoč. Za pár měsíců stál v Ashenfeldském přístavu a vítal pohledem obchodnickou loď. Tiše doufal, že veze jeho balík a vydal se ji po molu naproti.
To by bylo ode mne vše. Snad jen upozorním, že bych varkoč URČITĚ nenosil před zraky Gilneaských.
Děkuji za čas, který jste věnovali přečtením mé žádosti a za čas, který byste případně strávili tvorbou unikátního předmětu.
S pozdravem,
Fulmar.
P.S. Snad ten příběh není až tak dlouhý, jak se na to zpětně dívám.
Naposledy upravil Fulmar dne Thu Jun 12, 2014 6:36 pm, celkově upraveno 2 krát (Reason for editing : Oprava pár chybek, kterých jsem si sám všiml.)