Erebos RP Fórum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum česko-slovenského RP serveru Erebos

3 posters

Scottův companion- Scarlett

DuraSky
    DuraSky

Poèet pøíspìvkù : 34

Scottův companion- Scarlett Empty Scottův companion- Scarlett

Příspěvek pro DuraSky Mon Jun 16, 2014 8:06 pm

Omlouvám se, ale nechtíc jsem svou žádost smazal, tak to zde vkládám znovu.
    Resp. jsem si chtěl požádat o něco jiného, ale na poslední okamžik jsem si to rozmyslel Very Happy
    Zdravím. Tímto bych si chtěl požádat o tohoto non-combat peta, orlici.
    http://www.wowhead.com/item=39899#.

Postava: Scott Summers
    Počet RPB: 6
    Počet EB: Od posledně bych jich měl přes 50 mít.
    Jméno companiona: Scarllet

Menší příběh:
    Když Scott večer ulehnul do Lorsteadského hostince, tak jej večer ani zdaleka nenapadlo, že postel, umístěná přímo naproti oknu nadělá takovou neplechu. První sluneční paprsky osvítili okno a tenký pásek parsků také jeho oči. Za nepříjemného bručení, několika zívnutí a asi dalších 50ti minutách nečinného polehávání se konečně vyhrabal z postele. Když se oblékl a střídmě nasnídal, seběhl schody dolů a už byl na cestě do  Londrefského kláštera, na svou pravidelnou modlitbu. Za mocného supění se mu povedlo zdolat kopec před táborem hordy. Když tu se rozhlédne po uši drásajícím skřeku. Na okraji kopce, pod kterým je mocný spád leželo hnízdo. Zdroj skřeku, ale nebyla čerstvě vylíhnutá mláďata, která v hnízdě ležela, nýbrž jejich umírající matka, do které se právě s velkou chutí zakusovala liška. Když to Scott spatřil, rychle přiběhl k hnízdu a mocným „KŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ“ a také dupnutím, lišku úspěšně odehnal. S vítězoslavným úsměvem na rtech se podíval, co že to vlastně zachránil. Jeho úsměv rázem opadl a nahradila ho zachmuřelá grimasa, když viděl na cucky roztrhanou orlici a dvě ze tří mláďat mrtvé. Paladin tam ještě pěknou chvíli postával, i když mu bylo jasné, že orlici není pomoci. Nakonec usoudil, že mládě, které v hnízdě zůstalo, ještě nemusí být ztraceno. Poklekl a pořádně se na mládě zadíval, protože jej také zajímalo, proč ještě neodletělo...Velké přeci vypadalo dost. Po bližším pohledu zjistil, že už jej také liška stačila zranit, protože měl křídlo pokroucené v nepřirozeném tvaru. Očividně jej přišlápla.
    Scott nesl hnízdo společně s mládětem, které se ani o nic nesnažilo a jen tupě leželo v hnízdě, ale i tak jej pro jistotu s otcovskou láskou přidržoval, aby z hnízda nespadlo. Když Scott dorazil zpátky do Lorsteadu, ještě toho dne na okamžik svěřil mládě hostinskému, který podle jeho výrazu nebyl úplně nadšen, a upaloval tryskem do Tarrenhalu, kde se optal párku místních lovců, čím takového orla krmit a jak ošetřit takové zlomené křídlo. U většiny z nich z nich se mu dostalo jen nadávek, nebo nepozornosti, ale nakonec se našel jeden velmi ochotný, který se zajímal o ptactvo a byl velmi nadšený, když uslyšel, že mládě je albín. Scott něják zvlášť jeho nadšení neopětoval, protože pořádně nevěděl, co to vlastně znamená. Když dorazili do hostince, převzali si mládě a muž ukázal Scottovi vše potřebné, co by měl vědět. A také mláděti ošetřil křídlo.
    Mládě poctivě krmil tak, jak mu muž ukázal a staral se o něj jako o oko v hlavě. Když orel rostl a rostl, nikdy se od Scotta příliš nevzdaloval. Neříkám, že jej poslouchal na každičký příkaz. Orel má vlastní hlavu. Ale stále byl poblíž a nikdy se od sebe příliš nevzdalovali.

Naposledy upravil DuraSky dne Sun Jun 22, 2014 10:54 am, celkově upraveno 2 krát
    DuraSky
    DuraSky

Scottův companion- Scarlett Empty Re: Scottův companion- Scarlett

Příspěvek pro DuraSky Sun Jun 22, 2014 6:15 am

Tento topic už je zde bezmála týden, přičemž ten předchozí byl také, ale stále se mi nedostalo žádné odpovědi. Tudíž bych se tímto chtěl připomenout Smile
    Xenos
    Xenos

Poèet pøíspìvkù : 12

Příspěvek pro Xenos Sun Jun 22, 2014 9:46 am

Nezlob se na mě ale tne příběh je kravina. Pokud by se ti to mládě vylíhlo (což pochybuji protože pod poduškama vylínhout vejce je strašnej problém) a ty jsi nějak za paladina věděl čím ho asi tak máš krmit.(Uvědom si že postava neví všechno, a nemáš google aby jsi zadal " Jak krmit orlí mládě")

Tak šance že se ti dožije prvního roku je hrozně mizivá, nu dobře, ale i tohle by se mohlo stát. Pak nastááv několik problémů se kterýma si nedokáže poradit ani scott... JAk ho naučíš lítat? jak ho naučíš lovit,... všechny tyhle schopnosti si mládě osvovuje napodobováním matky.

A to nemluvím o tom že je větší šance že liška naletí do lorstedu zakousnout kuře, než aby zaútočila na orlici.
    DuraSky
    DuraSky

Příspěvek pro DuraSky Sun Jun 22, 2014 10:52 am

Edit.

Asi jsi měl pravdu s většinou bodů. Jen s tou liškou si myslím, že byla celkem zbytečnost. Podle mého je celkem jedno, kudy se taková liška projde a proto jsem to v příběhu zanechal. Letci jsou na zemi velmi neobratní, takže si myslím, že by to nemusel být takový problém. Ale pokud si budeš stále stát na svém, *shrug* tak to můžu změnit třeba na vlka.
    Xenos
    Xenos

Poèet pøíspìvkù : 12

Příspěvek pro Xenos Sun Jun 22, 2014 1:52 pm

Na lišku kašli, je to fantazy liška!
    Brog
    Brog

Poèet pøíspìvkù : 921

Příspěvek pro Brog Sun Jul 06, 2014 8:56 am

Musím uznat, že teď je ten příběh citelně lepší. Sice se mi úplně nelíbí schvalovat dalšímu paladinovi orla (co vy s nimi u všechvšudy máte...), ale budiž. Bude to za 50 EB a na zkoušku.
    DuraSky
    DuraSky

Příspěvek pro DuraSky Sun Jul 06, 2014 11:42 am

Super, děkuji Smile S cenou samozřejmě souhlasím.
    Proč zrovna orel? Já osobně pro to mám jednoduchý důvod a to ten, že mi orel přijde v určitém ohledu vznešený a tento bílý obzvlášť.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je Wed Nov 27, 2024 1:51 pm