Hledáme člověka, který by byl ochoten pro nás vytvořit web na úrovni vyšší, než je ta současná. (Haha. Překvapivě.)
Co požadujeme:
Co nabízíme:
Pokud se mezi vámi najde někdo, kdo by byl tak nekonečně laskav a svedl zde vypsané (nebo alespoň něco z vypsaného), nechť se mi prosím ozve PMkou zde na fóru, na mailu zana.kom7@gmail.com či na Skypu BellatrixFlamesinger (ale do žádosti o kontakt uveďte, proč mi píšete, kontakty odeslané pouze s defaultní nicneříkající žádostí nepřijímám, děkuji za pochopení).
Díky!
Co požadujeme:
- ochotu řídit se návrhem, který vám předložíme (neb máme poměrně jasno v tom, jak chceme, aby ten web vypadal)
- schopnost vytvořit grafický design na základě návrhu
- schopnost naprogramovat funkce, které na webu v současnosti chybí - tedy přihlašování (v rámci něhož aby si mohli hráči zobrazit informace o svém účtu a postavách), online list, případně nějaký eventový kalendář apod., podle toho, kam až by sahaly vaše schopnosti
Co nabízíme:
- dohodu na ceně, zkrátka nepřijdete
- zveřejnění vašeho jména na tom webu a naši nehynoucí vděčnost
Pokud se mezi vámi najde někdo, kdo by byl tak nekonečně laskav a svedl zde vypsané (nebo alespoň něco z vypsaného), nechť se mi prosím ozve PMkou zde na fóru, na mailu zana.kom7@gmail.com či na Skypu BellatrixFlamesinger (ale do žádosti o kontakt uveďte, proč mi píšete, kontakty odeslané pouze s defaultní nicneříkající žádostí nepřijímám, děkuji za pochopení).
Díky!