Erebos RP Fórum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum česko-slovenského RP serveru Erebos

4 posters

Štíří štít

Hakkar
    Hakkar

Poèet pøíspìvkù : 101

Štíří štít Empty Štíří štít

Příspěvek pro Hakkar Wed Nov 13, 2013 4:56 pm

Postava: Khalystrix
    RB: 8
    EB: netuším, NBček jsem měl kolem 25+, pokud mě pamět nešálí (nevím, kde to jistit)
    Oč žádám: http://www.wowhead.com/item=14964
    Item na výměnu: Štít stráží Sin'dorei

RP odůvodnění (takřečený příběh):
    Phaere se zůčastnila pouštní války v Silithusu, kde se dokonce několikrát zapojila se svým bratrem do boje. Pro slabší povahy bude stačit, když řeknu, že ten štít je památka na jejího bratra.
    Nenese žádná mocná očarování ani není z žádného imba meteorického kovu. Je to kvalitní ocelový štít. Ta zlatá barva by mohla být způsobená nějakým zušlechtěním snad... ? Nitridování, cementování, pokovení, popouštění na barvu... Hakkar ví, co elfští kováři umí. Možná, že nitridování se ve wowku říká očarování. Very Happy Prostě ty zlaté jakože kvalitní závitníky jsou taky jenom ocelové se speciální povrchovou úpravou. To jen na vysvětlení, že i ocelový povrch může mít zlatavou barvu, kdyby někdo měl pochybnosti.

Štít byl vyroben elfským mistrem Han-mihirem. Ten den, kdy ho napadlo vytvořit štíří štít, vstával časně ráno, zrovna když vycházel měsíc. Byl v úplňku. Měsíc tu byl v úplňku skoro pořád, tady na Temném pobřeží. Nikdo neví, jak je to možné.
           Han si uvařil čaj. To zahrnovalo převaření vody, kterou posléze nechal trošku zchladnout. Nabral hrst sušených listových drobků doplněných o kousky citronové kůry a... tu příměs, o které se nikdy s nikým nebavil. Byl to jeho čaj Tajných přísad, který nikdo jiný nepil. Nikdo jiný nepoužíval jeho kladivo a nikdo jiný nikdy ani nevkročil do jeho kovárny.
           Bylo to možná proto, protože Han si kovárnu udělal daleko od Auberdine v lese. Našel si krásné klidné místo plné mramorových rozvalin. Ti duchové pravda byli občas otravní, ale stačilo si dát čaj Tajných přísad a vlající průsvitná prostěradla se změnila v tančící elfky. V takovém prostředí kovali jen mistři.
           Han potěžkal perlík a pak pohladil kovadlinu. Bylo důležité mít ke svým nástrojům vztah. Raději by dal z ruky svou družku než svou kovadlinu. Naštěstí družku neměl, o to bylo rozhodování snazší. Štít bude celý kovový. Ano, z oceli. Hned to bylo jasné, kovadlina měla skvělou představivost. Žádné zbytečné zakroucánky a ty... věci, tesaři ví, jak se tomu říká. Štít má v první řadě chránit.
           Jako ocas štíra. Ten štít bude tak výhružný, že se nikdo ani Neodváží zaútočit na bojovníka, který bude štít nosit. Je to přece Tak jednoduché. Han tomu říkal syndrom vosy. Je žlutá s pruhy, a proto si na ni nikdo netroufne. Stačí jí vypadat nebezpečně a ostatní se jí automaticky bojí. Han už raději nepřemýšlel o tom, že vosy a jim podobné nohaté zrůdičky asi štíty nosit nemusí, a pustil se do práce...

Název a popis nechám na vás. Něco hmyzovitě odpudivého by bylo na místě. Very Happy

A jako poslední - fakt netuším, jak je to v současnosti se žádnostmi o itemy, takže to prostě zkouším.

Budiž Hakkar cheers

Edit: Já snad nikdy nic nenapíšu na první pokus. *facepalm*
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Poèet pøíspìvkù : 857

Štíří štít Empty Re: Štíří štít

Příspěvek pro Bellatrix Sat Nov 23, 2013 10:49 pm

EBček máš 55. Za ten štít bych si vzala 25 EB.
    Hakkar
    Hakkar

Příspěvek pro Hakkar Sun Nov 24, 2013 9:54 am

Pfe, 25 EB. Co to je? Si vem klidně víc, aby si lidi nemysleli, že jsem jako nějakej lakomec. Faj, dobře, jsem lakomec, 25 EB je krásná cena, nemusíš si brát víc. Okej.
    Krása. Twisted Evil 

Den šdíd bude krhudobhřízný! *brutálním trpasličím hlasem*
    Budiž Hakkar cheers 
    Corny
    Corny

Poèet pøíspìvkù : 176

Příspěvek pro Corny Sun Nov 24, 2013 9:57 am

Já bych ti taky nebral víc, a to bych řekl, že v takovýchhle věcech jsem asi přísnější než taková Bell Smile Ten štít je úplně ideální v tom, že je zajímavej, ale přitom není vůbec nevkusnej, přeplácanej, hustopřísnej a pod. Takhle by to mělo vypadat Smile
    Hakkar
    Hakkar

Příspěvek pro Hakkar Sun Nov 24, 2013 11:13 am

Pane, dovolte mi tvářit se samolibě! *Rimmerface*
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Poèet pøíspìvkù : 857

Příspěvek pro Bellatrix Sun Nov 24, 2013 3:18 pm

Jop, Corny vystihl naprosto přesně mé důvody pro tu cenu. Smile
    Víš, že my oceňujeme, když si hráč vybere nějaký střízlivý nenáročný model, který nesvítí na všechny strany a není plný blyštících se drahokamů Smile Tenhle model je fakt moc pěknej.
    Hakkar
    Hakkar

Příspěvek pro Hakkar Sun Nov 24, 2013 3:56 pm

Ten štít padnul čirou náhodou DarkShanovi na nejmenovaném konkurenčním wow "RP" serveru ve Winterspringu, když for fun zabíjel elitky. Jeho jméno nechť je vyryto do pamětního štítku na rubu tohoto předmětu. Very Happy

Z toho plyne patnácté přikázání: "Vanilla lokace procházeti při potřebě legendárních, však tak prostých, itemů budeš." *Nayethface*

Neb pohled tvůj jantarový vláčně údolí veinkami rozkvetlé překlenouti jen stihne, než farmer drastický poklady Matky přírody ukrásti dovede.
    Budiž Hakkar cheers 
    DarkShane
    DarkShane

Poèet pøíspìvkù : 23

Příspěvek pro DarkShane Sun Nov 24, 2013 5:08 pm

Jo, jo… To mi vyhovuje. A vyryjte mu tam to jméno růžově, ať se za to musí stydět. Very Happy
    Hakkar
    Hakkar

Příspěvek pro Hakkar Sun Nov 24, 2013 5:19 pm

Růžová má swag. Díky tomu bude mít ten štít +100 nature resist.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je Wed Nov 27, 2024 4:30 pm