Erebos RP Fórum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum česko-slovenského RP serveru Erebos

+8
deusn
Gwyn
Brog
Loxing
Corny
Lavernus
Bellatrix
Dazbek
12 posters

Synové Hor

Dazbek
    Dazbek

Poèet pøíspìvkù : 15

Synové Hor Empty Synové Hor

Příspěvek pro Dazbek Sun Dec 08, 2013 5:39 pm

Synové Hor

Co jsme?
    Synové Hor je spolek pro všechny trpaslíky a trpaslice, kromě z klanu Temného Železa.

Cíle?
    Cíle jsou jasné, spojit do hromady co nejvíce trpaslíků. A po sléze dobít Dun Garok, který je momentálně v moci trpaslíků z Temného Železa.

Kolik nás je?
    Moc nás zatím není, to je pravda. Kdo se teď tak podílí na vývoji je Kegax, Drumin, Grinn, Haldrem, Harmek, Dumin, Helley a ještě další na jejichž jména si nemůžu vzpomenout.

„Hodnosti“

Rada
    Thromgard – Nejvyšší hodnost ze všech, pán pevnosti a člen rady. Stará se o chod pevnosti, vyjednává s veliteli ostatních frakcí. Celá armáda je mu podřízena i prosté obyvatelstvo. Avšak je podřízen radě.
    GarazDrengi – Vyšší hodnost, zástupce Thromgarda a člen rady. Bývají obvykle dva. Stará se o chod pevnosti a vyjednává s veliteli ostatních frakcí, při nepřítomnosti Thromgarda. Velitel armády.
    Mistr Tradic – Vyšší hodnost, moudrý a starý trpaslík, člen rady. Stará se o prostý lid. Vykonává obřady a udržuje tradice. Vyjednává i s veliteli ostatních frakcí, když je to nutné a je potřeba jeho moudrosti a rozumu.

Armáda
    KhuzdBaraz – Ctěný trpaslík, kapitán stráže/armády. Starají se o klid v pevnosti a okolo ní, mají možnost nabírat do armády trpaslíky. Vyřizují menší záležitosti.
    KhuzdDar – Trpaslík, desátník. Je podřízen KhuzdBarazovi.
    Ungrim – Prostý trpaslík, vojín. Podřizuje je obou Khuzdům.

Obyvatelstvo
    Runový kněz – Ctěný trpaslík, moudrý trpaslík. Pomáhají Mistrovi Tradic.
    Khuzd – Prostý trpaslík, obyčejný civilista, dělník.

Naposledy upravil Dazbek dne Sat Dec 28, 2013 8:41 pm, celkově upraveno 2 krát
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Poèet pøíspìvkù : 857

Synové Hor Empty Re: Synové Hor

Příspěvek pro Bellatrix Sun Dec 08, 2013 10:42 pm

Mějte tu guildu prozatím jako GHI a když uvidím, že skutečně fungujete jako společenství, tak pak dostanete plnohodnou herní guildu.

Říkám to především proto, že dost z vás, které tu vidím vyjmenované, jsou už inRP součástí nějakého města/panství a jsou v jeho guildě, takže mě zajímá, jak tohle budete řešit - jestli budete péct s trpaslíky nebo s tou frakcí.
    Lavernus
    Lavernus

Poèet pøíspìvkù : 253

Příspěvek pro Lavernus Mon Dec 09, 2013 3:01 pm

Tak to bude nejlepší. Alespoň se uvidí kolik nás vlastně zůstane aktivních. Chtělo by to z 10trpaslíků aspoň 4 co doopravdy lognou a budou aktivně rpit.
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Poèet pøíspìvkù : 857

Příspěvek pro Bellatrix Mon Dec 09, 2013 5:33 pm

Mě by hlavně zajímalo, jestli byste jako všichni ve chvíli, kdy byste tu guildu dostali, dali hromadně výpověď v Ashenfeldu/Lorsteadu/... a šli si po svým... Protože s tím byste třeba mohli mít inRP problém. Smile Vojenští velitelé většinou nemají moc rádi, když jim lidi najednou dezertujou.
    Corny
    Corny

Poèet pøíspìvkù : 176

Příspěvek pro Corny Tue Dec 10, 2013 11:21 am

Mě by třeba popravdě nenapadlo něco takového brát ani trochu jako dezerci, vzhledem k tomu, že nejde o odvedence a není válečný stav, tudíš jde prostě o práci. Jistě, zřejmě bych z toho nebyl nadšený, protože s nimi počítám a chtěl bych po nich nějaké odškodné nebo třeba přinejmenším nějakou lhůtu, po kterou musí dosloužit, ale dezerce mi v tomto případě příjde jako doclea nesmysl. Je teda samozřejmě na tom kterém panství, jak si to přebere, protože když se to vezme kolem a kolem, tak si může takový Lorstead za dezerci považovat třeba to, že jejich stráž udělá krok za hranice města a nikdo proti tomu nic nenadělá, ale kupříkladu já bych je pak bral docela za tupany Smile
    Loxing

Poèet pøíspìvkù : 4

Příspěvek pro Loxing Mon Dec 23, 2013 9:35 pm

Na vývěsních tabulích všech měst a na dveřích mnohých hospod, pančav a naléváren je nyní k vidění nažloutlý pergamen s textem psaným v trpasličím jazyce oznamující:

Velevážení bratři, synové velké Khaz Modanské říše.
    Možná někdy přijde den, kdy budem dřít jako obyčejní posluhovači lidí,
    kdy se před nimi budem plazit jako obyčejný venkovský plebs,
    kdy ztratíme veškerou hrdost,
    kdy se zřekneme svých tradic a svého práva na to, co nám patří.
    Ale dnes to nebude! Dnes ne!
    Vzývám veškerý hrdý trpasličí národ, který ještě v hillsbradu zůstal, aby se shromáždil na schůzi veškerého trpaslictva zde žijícího a rozhodlo o osudu nejen svém, ale celé své rasy, která si zvolila pro život tyto končiny!
    Již desátého dne nadcházejícího roku proběhne uprostřed Throglenského dolu, v hospodě Zlatý důl. Zde bude rozhoduto o tom, jestli si my, trpaslíci, dobudeme své místo v této zemi a svá práva, která nám náleží.
    Pivo na účet pořadatele.

S úctou, Thomgard Kegax Goldbeard, vůdce Synů Hor...

OCC: 10.1.2014 proběhne v hospodě Zlatý důl v Thorglenu schůze trpaslictva na serveru :)Proto bychom prosili, aby se všichni kdo mají postavu trpaslíka (a plánují za něj častěji hrát) dostavili. Budou se řešit celkem důležité věci ohledně budoucnosti této rasy v hillsbradu, doufáme.

Naposledy upravil Loxing dne Wed Dec 25, 2013 7:26 pm, celkově upraveno 1 krát
    Dazbek
    Dazbek

Příspěvek pro Dazbek Tue Dec 24, 2013 7:50 pm

Jinak chtěl bych dodat, že by se nám hodilo nějaké GM na asistenci, přeci jenom kdyby náhodou přišlo deset trpaslíků jako hráčů, stále to je počet, s kterým se nedá dobývat pevnost, tak jestli by nějaké GM nemohlo přidat pár NPC aby to mělo trochu té štávy. Jestli by teda nějaké GM mělo zájem tak ať napíše ingame nebo na fóru ať se domluvíme Wink
    Corny
    Corny

Příspěvek pro Corny Tue Dec 24, 2013 8:01 pm

To datum je 1.10.2013 ? O_o
    Dazbek
    Dazbek

Příspěvek pro Dazbek Tue Dec 24, 2013 8:15 pm

10.1. on se přepsal, jsem si toho ani nevšiml, ale tak na tom letáku je to napsané že deset dní po novém roce Very Happy
    Brog
    Brog

Poèet pøíspìvkù : 921

Příspěvek pro Brog Wed Dec 25, 2013 2:43 am

10.1.2013 už taky bylo před dlouhou dobou Very Happy Vlastně před ještě delší než 1.10.2013 Very Happy
    Dazbek
    Dazbek

Příspěvek pro Dazbek Wed Dec 25, 2013 7:36 am

Samá chyba, ani mě to nedochází, ale tak jasně, však prostě jak je tam psáno deset dní po novém roce a basta! Very Happy
    Dazbek
    Dazbek

Příspěvek pro Dazbek Wed Dec 25, 2013 9:04 pm

Ještě jsem zapomněl na podstatnou věc a to je čas, takže očekávejte to okolo 18-19 hodiny Smile
    Gwyn
    Gwyn

Poèet pøíspìvkù : 56

Příspěvek pro Gwyn Sat Feb 15, 2014 12:39 pm

Vážení bratři, dovoluji si Vás tímto pozvat na letošní druhý sněm trpaslictva. Zdůrazňuji především důležitost tohoto sněmu, neboť se budou projednávat nové skutečnosti ohledně znovuzískání naši posvátné pevnosti, Dun Garok.

Synové Khaz Modanu, dostavte se do Thorglenské hospody Zlatý důl, v osmou hodinu večerní, dne devatenáctého tohoto měsíce . Pivo a jídlo na účet pořadatele.
    Podepsán - Darin Dorinsson.
    Gwyn
    Gwyn

Příspěvek pro Gwyn Wed Feb 19, 2014 3:09 pm

Kvůli hokejovému klání se setkání odkládá o hodinu. Díky za pochopení.
    deusn
    deusn

Poèet pøíspìvkù : 62

Příspěvek pro deusn Fri May 02, 2014 7:28 am

Gwyn napsal:Kvůli hokejovému klání se setkání odkládá o hodinu. Díky za pochopení.

By to už chtělo zase nějaký trpaslický sněm chlape.
    Herr Ledwyn
    Herr Ledwyn

Poèet pøíspìvkù : 3

Příspěvek pro Herr Ledwyn Mon May 19, 2014 12:39 pm

Doufám, že až se příjdu podívat do hry,tak už nějaká grupa bude...  Smile 
    Zikmo
    Zikmo

Poèet pøíspìvkù : 33

Příspěvek pro Zikmo Mon May 19, 2014 2:28 pm

Herr Ledwyn napsal:Doufám, že až se příjdu podívat do hry,tak už nějaká grupa bude...  Smile 
    No, zatím je tu skoro 16 aktivních trpaslíků.
    deusn
    deusn

Příspěvek pro deusn Wed May 21, 2014 10:23 pm

Trpoši, přihlásil jsem se Vám jako Váš osobní GM patron. Takže, pokud to Bellatrix povolí, budete mít tu čest procházet si skrze eventy pod mojí maličkostí.

Mohu Vás ujistit, že i já jsem se od dob svého rpení nehorázně přiučil. Od DrD, Roleplayerů, různých seriálů a dokonce i od Gwyna a Nathase. Takže, aniž bychom přerušili tuto dokonalou story-line, kterou tu už máme rozehranou, budeme i pokračovat.

Corny
    Corny

Příspěvek pro Corny Wed May 21, 2014 10:31 pm

Kde vy u všech všudy berete, že trpaslíci nemaj GM?   Question Já to mám na tom webu doclea jasně napsaný. Já nemůžu za to, že se se mnou žádnej trpan už docela dlouho ani nepokusil něco řešit.

Budu se na vás mračit -_-
    deusn
    deusn

Příspěvek pro deusn Wed May 21, 2014 10:49 pm

Corny napsal:Kde vy u všech všudy berete, že trpaslíci nemaj GM?   Question Já to mám na tom webu doclea jasně napsaný. Já nemůžu za to, že se se mnou žádnej trpan už docela dlouho ani nepokusil něco řešit.

Budu se na vás mračit -_-

To bude tím, že jsi liný veš, špekoune ! Very Happy Very Happy

Ne, bez legrace. Budu pokračovat v Gwynově eventové lince a dotáhnu ji minimálně do konce. A pokud ne, tak si udělám vlastní. Každopádně, boj o Dun Garok neskončil.
    Corny
    Corny

Příspěvek pro Corny Wed May 21, 2014 10:58 pm

No já bych minimálně právě bez legrace docela rád o těkovýchhle věcech něco věděl, právě i proto, aby jste se pak nepříjemně nevidili, až se mi nakonec dá do rukou poslední slovo Smile
    deusn
    deusn

Příspěvek pro deusn Wed May 21, 2014 11:01 pm

Corny napsal:No já bych minimálně právě bez legrace docela rád o těkovýchhle věcech něco věděl, právě i proto, aby jste se pak nepříjemně nevidili, až se mi nakonec dá do rukou poslední slovo Smile

So our battle begin´s from anew, pawn of Grimnir...very well...the Dark God´s are with me...
    Corny
    Corny

Příspěvek pro Corny Thu May 22, 2014 2:36 pm

Já to trochu rozepíšu jo ?Smile
    Jednou jsem GM trpaslíků a tak bych rád věděl, co se s nima děje. Zároveň mám prostě poslední slovo v tom, co se s nima děje.Není mou leností, že se se mnou skoro žádný hráč nesnažil příliš domlouvat.

Každopádně pokud to bude rozumné, já rád odkývám ledasco si vymyslíte. Jen nechci, abyste si to vymýšleli mezi sebou za dveřmi. Proto se mi třeba nelíbí, že, pokud to chápu dobře, si Gwyn z prstu vycucal nějakého Dun Garockého téna. Po rozumné domluvě takovou věc klidně rozumnému hráči zvážím, jen o tom chci vědět.

Tzn. já vám rád pomůžu, ostatně od toho tu jsem, ale první krok musíte udělat vy.
    Gwyn
    Gwyn

Příspěvek pro Gwyn Thu May 22, 2014 3:07 pm

Chápeš to špatně. Kdyby ses občas kouknul na skype, mohl jsem ti to říci.
    Corny
    Corny

Příspěvek pro Corny Thu May 22, 2014 3:33 pm

Co jsi ty nepochopil na "Napiš mi to na fóru do Pmky"? Promiň, ale já na skype nechci mít kde koho.

Ad Zikmo: Co jsi Ty nepochopil na "Napiš mi to na fóru do Pmky"?

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je Wed Nov 27, 2024 1:41 pm