pro Corny Thu May 22, 2014 4:14 pm
Opět Zikmo, já ti to asi budu muset zopakovat polopatě, protože zjevně to u tebe fakt jinak nejde:
Gwynovi jsem řekl, že to s ním rád pořeším přes PM na fóru. Opakuju pořád dokola, když se mnou někdo řeší něco důležitějšího, ať to se mnou řeší PM na fóru. Gwynovi jsem i na PM na fóru, že se mnou chce řešit trpaslíky odpověděl PMkou na fóru, že ať mi PMkou na fóru napíše, co by rád a já to s ním rád pořeším, od té doby ani ťuk.
Opakuju to pořád dokola, pište mi to na fóru. Na Fóru jsem nonstop, ve hře občas. Na Skype jsem nonstop, ale jestli to chceš říct tupě, tak na Skype prostě lidi jako Gwyn mít nechci. Mám na něm jen svoje přátele nebo lidi, s kterýma úžeji spolupracuji. V době, kdy to Gwyn chtěl řešit nebyl Ani jedno. A ve chvíli, kdy byl GM, neřekl ani zmínku a to jsem ho i ve hře potkal nejednou.
Takže opakuji, pro ty zjevně s delším vedením, pokud mi někdo něco chce, má mi to napsat na fóru. Na Skype ho nechci, je to můj skype a je mi Fakt buřt, co si ty myslíš o tom, jak bych ho měl používat. Na Fóru jsem pořád a odpovídám na PMky tam, to by vám mělo stačit až až. Jestli se Vám nechce psát do PMky na fóru, Well sunshine, to není Můj problém.