Celý deň som premýšlal nad jedinou vecou a to bola udalosť spred jedného týždňa čo sa stala a taktiež udalosti zpred minulých rokov. (Neo,Mythia)
Chcem sa vás spýtať urobil som vám snáď niekedy niečo také vážne, aby som si zaslúžil takú nenávisť od pár ľudí čo sa tu ukázalo v priebehu týždna banu a teraz tieto dva dni po unbane ?
Ľudia s ktorými som vpohode vychádzal sa zrazu zmenili na úplných backstaberov akoby som im smrteľne ublížil a chcú sa mi za niečo pomstit. Pokiaľ sa stalo niečo očom nemám ani páru tak mi to prosím povedzte.
Ďalej padla tu kauza Drog ala Mythia style od Yerga. Tu je moje officialne vyjadrenie k celej veci.
Žiadnu elfku som neznásilnil neviem, kto šíri tieto sprostosti.
Jediná elfka, ktorá bola poškvrnená v tábore hordy bola Ashea. (Po značnom rozkrikovaní a hraní sa na velkú princeznú ju Drog predhodil peonom zo slovami nech sa pobavia)
To bolo všetko žiadna iná humanka alebo elfka nebola poškvrnená a všetky kecy okolo sú len falošné ohováračky vymyslené neprajníkmy.
K môjmu úletu s "humankou" áno bola nuda,nebolo če erpiť ale povedzme ? Kdo sa vôbec ani raz nepreriekol a nevstúpil za zakázanú čiaru ? Bolo to hlúpe to priznávam, ale snád som tým nikomu nespôsobil takú hlbokú životnú traumu, aby ma zato nenávidel.
Erebos je nový začiatok, kde snád môžem začat niečo nové s ponaučením s minulých chýb a upraviť ich natolko aby sa neopakovali, ale sčím som sa stretol ? S odporom od pár ludí ihneď jak som sa zjavil som cítil jak tý ľudia mnou pohŕdajú akoby som bol sakra nejaký strašne low zlý Rp-er, ktorý čoho sa dotkne to zkazí.
Od prvého eventu Erebosu sa mi začali hýriť v hlave myšlienky o novej Horde. Na forku ste isto videli v mojom popisku jak hľadám ľudí. Mesiac som to všetko premýšlal,systém jakým by sa mala Horda uberať. Týžden banu ma zdržal a bohužial natolko (až som to nečakal), že z mojej doterajšej snahy ostal iba prach a zbytočný čas.
Ak ste rozhodne proti mne, kľudne sa dištancujem od Hordy a budem si erpiť niečo iné.
Drog.
PS: Gramatika a štylistika ? Fuck me.