+33
Zikmo
Gwyn
Mezin666
Blackhawk
Goulash
Arenol
Corny
Teasis
Kopajda
FenriBald
MysteryMachine
Kylias
Kelby
Lavernus
Skarra
zhypno
Darkstar
PánTemnoty
Nyx
Dalvengyr
Feantur
Alík
Riia
Hakkar
Nay
Vardek
Ardaren
Martinez220
DarkShane
Brog
Xenerus
Bellatrix
TheScary
37 posters
Bug log
Bellatrix- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 857
- Post n°101
Re: Bug log
Jo tak. Já se na to podívám. Akorát já vždycky na něco zapomenu, protože si vždycky nevzpomenu na nějaký z těch slov, co mají ty itemy společný. Třeba ty z BS jsou "zdobený tepaný", z inskripce "mistrovský", a... vidíš, LW si nepamatuju. A ještě tailoring... to je "magický zdobený" or something, tuším.
Skarra- Poèet pøíspìvkù : 75
- Post n°102
Z ogrů padá nepřejmenovaná knížka An exotic cookbook v ceně 3,22s. Lze získat jen pickpocketem.
- Post n°103
Poblíž Loresteadu u vín je problém s... no prostě se zemí. Je tam totiž vyvýšenina, která se kříží s plotem a to není hezké.
A pokud je třeba přesněji 90 - 104
A pokud je třeba přesněji 90 - 104
TheScary- Poèet pøíspìvkù : 115
- Post n°105
Stejně tak je poblíž dun Garoku u toho hořícího campu chybná textura.
Arenol- Poèet pøíspìvkù : 6
- Post n°106
Zdobená Tepaná Sekera je Soulbound hned po vykování a požaduje mít naučené Two-hand Axe i když u sebe má one-hand. Ještě s tím nejdou používát spelly, píše to že nemám nasazenou zbraň.
Bellatrix- Admin
- Post n°107
No, teď už by měly být nastavený správně všechny ty bindy u těch věcí z profek.
Sekera taky opravena, má to být správně One Hand, bylo to nastavený v Inventory Typu, ale samotnej typ sekery byl obouruční.
Co se týče těch spellů, tak o tom víme, tam nejspíš nastala nějaká chybka při importu.
Sekera taky opravena, má to být správně One Hand, bylo to nastavený v Inventory Typu, ale samotnej typ sekery byl obouruční.
Co se týče těch spellů, tak o tom víme, tam nejspíš nastala nějaká chybka při importu.
Goulash- Poèet pøíspìvkù : 1
- Post n°108
Palcát bezejmeného rytíře nedává shadow dmg jak by měl (
Blackhawk- Poèet pøíspìvkù : 118
- Post n°109
U strážní věže gilneasu na rozcestí od ashenfeldu se nachází ve stromě (v textuře) spawlá šelma. Pro většinu lidí je to instant kill když proběhnou kolem a můžu vám v klidu říct že to opravdu potěší když zrovna dorazíte z práce a jdete si udělat daily.
Ardaren- Poèet pøíspìvkù : 223
- Post n°110
Teda pokud to není schválně alias nějaké lore (balnazzar pokud si dobře pamatuji) tak vojaci Krusády jsou nastavení jako undeadi.
- Post n°111
Takže. Dnes jsem zjistil menší bug, neboli spíše nefunkčnost.
.emote 471 a 475 fungují, ale ne správně, tak jak by měly. Jsou to animace pro koně a jejich jezdce, ale spouští se pouze bez koně. Jakmile je člověk na koni a má dokonce i kopí, tak emoty nefungují a nespustí se.
.emote 471 a 475 fungují, ale ne správně, tak jak by měly. Jsou to animace pro koně a jejich jezdce, ale spouští se pouze bez koně. Jakmile je člověk na koni a má dokonce i kopí, tak emoty nefungují a nespustí se.
Mezin666- Poèet pøíspìvkù : 61
- Post n°112
Přesně takový emoty sem hledal. Doufám, že budou opraveny
Kylias- Poèet pøíspìvkù : 151
- Post n°113
Gnolíci jsou na tom podobněArdaren napsal:Teda pokud to není schválně alias nějaké lore (balnazzar pokud si dobře pamatuji) tak vojaci Krusády jsou nastavení jako undeadi.
Kopajda- Poèet pøíspìvkù : 113
- Post n°114
Kožené Rukavice Baziliška - Jsou binds when equipped a zároveň Unique, tudíž když si je vyrobím pro sebe a nasadím a pak je chci vyrobit pro někoho jinýho tak vyrobit nejdou protože už jedny mám a nemůžu se jich zbavit...kromě prodeje. Navrhuju teda zrušit Unique a BWE zachovat.
Bellatrix- Admin
- Post n°115
Unique zrušen, ten tam být ani nemá.
Po restartu.
Po restartu.
Gwyn- Poèet pøíspìvkù : 56
- Post n°116
Thorglenské plátové nátepníky - Binds when equipped.
BROGSTR: Není bug.
BROGSTR: Není bug.
Feantur- Poèet pøíspìvkù : 174
- Post n°117
Ja uprimne dúfam, že to tak byť nemá a že...
[Ostnaty palcat] je soulbound. Neviem, ak sú veci od pašerákov vynimočné a tak, tak by mali mat SB všetky, ale čo mám dýku a obojručku SB nie sú. Tak prosíím nech neni ani toto *_*
[Ostnaty palcat] je soulbound. Neviem, ak sú veci od pašerákov vynimočné a tak, tak by mali mat SB všetky, ale čo mám dýku a obojručku SB nie sú. Tak prosíím nech neni ani toto *_*
Alík- Poèet pøíspìvkù : 74
- Post n°118
Chcel by som nahlásiť nezrovnalosť týchto vecí:
Hneda / Cerna Vrstvena Tunika (82 armor, +2 agility, +1 stamina) za 1g28str
Tunika Mlzneho Lovce (82 armor) za 1g28str
Hnede / Cerne Vrstvene Kalhoty (77 armor, +3 agility) za 93str76c
Kalhoty Mlzneho Lovce (77 armor) za 1g35str
Hnedy / Cerny Vrstveny Naramenik (120 armor, +2 agility, +1 stamina) za 56str41c
Narameniky Mlzneho Lovce (76 armor) za 1g17str50c
Hnede / Cerne Vrstvene Boty (76 armor, +2 agility, Equip: dodge rating +1) za 58str21c
Boty Mlzneho Lovce (76 armor) za 1g21str
Príde mi to ako dobrý "unballanc", aby veci so statmi stále menej ako veci bez statov. Myslím, že tie veci Mlzneho Lovce by mohli byť lacnejšie a tie statové veci percentuálne drahšie.
Hneda / Cerna Vrstvena Tunika (82 armor, +2 agility, +1 stamina) za 1g28str
Tunika Mlzneho Lovce (82 armor) za 1g28str
Hnede / Cerne Vrstvene Kalhoty (77 armor, +3 agility) za 93str76c
Kalhoty Mlzneho Lovce (77 armor) za 1g35str
Hnedy / Cerny Vrstveny Naramenik (120 armor, +2 agility, +1 stamina) za 56str41c
Narameniky Mlzneho Lovce (76 armor) za 1g17str50c
Hnede / Cerne Vrstvene Boty (76 armor, +2 agility, Equip: dodge rating +1) za 58str21c
Boty Mlzneho Lovce (76 armor) za 1g21str
Príde mi to ako dobrý "unballanc", aby veci so statmi stále menej ako veci bez statov. Myslím, že tie veci Mlzneho Lovce by mohli byť lacnejšie a tie statové veci percentuálne drahšie.
Blackhawk- Poèet pøíspìvkù : 118
- Post n°119
Podle mě tam nejde jen o staty ale o celkovej vzhled. Jestli ten mlžnej lovec vypadá tak jak si myslim tak se ani tak nedivim.
- Post n°120
Jj jde o vzhled a taky o kvalitu v RP
Bellatrix- Admin
- Post n°121
Nejde o bug. Mimojiné také proto, že některé itemy (jako třeba ten set mlžného lovce) byly původně určené jako odměna z RPDček, nikoli jako prodejní věci k vendorům, a tudíž jim byla v databázi určena pouze orientační cena.
Primárně však cena samozřejmě odpovídá především RPčkovému hledisku, nikoli statům a podobným nesmyslům.
Primárně však cena samozřejmě odpovídá především RPčkovému hledisku, nikoli statům a podobným nesmyslům.
Ardaren- Poèet pøíspìvkù : 223
- Post n°122
Nedostupné suroviny potřebné na profese:
Magická látka
Oranzovy olej
Esence ohně
Elementarni ohen
Srdce ohniveho elementala
Vodni nit
Elemetarni voda
Vodni globus
Ledovy olej
Slzy zeme
Kus vzdusneho elemantala
Magická látka
Oranzovy olej
Esence ohně
Elementarni ohen
Srdce ohniveho elementala
Vodni nit
Elemetarni voda
Vodni globus
Ledovy olej
Slzy zeme
Kus vzdusneho elemantala
Bellatrix- Admin
- Post n°123
Myslíš, že bys mohl ztratit ještě trošku svého vzácného času a nalinkovat mi k tomu věci, na který jsou ty suroviny potřeba? Wowhead nebo naše názvy, to je jedno, a dostaneš za to samozřejmě EBčka. Danke schön.
- Post n°124
Hm když už jsme u těchhle věcí tak některé věci z LW, které mi přijdou docela obyč. např. závěs na zbraně, vyžadujou docela dost hodně kvalitních kůží až nepřiměřeně moc. Netušim jak fungovalo LW na Neotericu ale tady mi to občas přijde docela neúměrné.
Bellatrix- Admin
- Post n°125
Staré věci z profek nejsou předělávané. Jsou prostě stejné, jak je má Blizz, včetně surovin potřebných na výrobu.