Kozeny Vak Baziliska je soulbound. Neviem, či je to zámerne.
+33
Zikmo
Gwyn
Mezin666
Blackhawk
Goulash
Arenol
Corny
Teasis
Kopajda
FenriBald
MysteryMachine
Kylias
Kelby
Lavernus
Skarra
zhypno
Darkstar
PánTemnoty
Nyx
Dalvengyr
Feantur
Alík
Riia
Hakkar
Nay
Vardek
Ardaren
Martinez220
DarkShane
Brog
Xenerus
Bellatrix
TheScary
37 posters
Bug log
Bellatrix- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 857
- Post n°152
Re: Bug log
Je. všechny "lepší" itemy z profesí (ty, co byly nově přidávané) jsou soulbound.
Kopajda- Poèet pøíspìvkù : 113
- Post n°153
Quest Průzkum Ashenfeldského okolí - OOC objekty Thorglenská hranice a Strážní věž jsou prohozené, prostě detail.
Dalvengyr- Poèet pøíspìvkù : 70
- Post n°154
Paladinské judgementy nefungujú. Dajú prvotný dmg ale potom vôbec nedopĺňajú hp/manu tak ako by mali.
walteer- Poèet pøíspìvkù : 34
- Post n°155
Lightning shield u shamana zdá se taky nefunguje. Nedělá prostě nic tak buď fix, nebo refund pls.
Zurithan
Zurithan
Kelby- Poèet pøíspìvkù : 44
- Post n°156
To já tu mám na nahlášení bug ohledně guild.
Když je hráč invnut do guildy a po nějaké chvilce či delší době odlogne, tak ho to z guildy vykopne.
Když je hráč invnut do guildy a po nějaké chvilce či delší době odlogne, tak ho to z guildy vykopne.
Bellatrix- Admin
- Post n°157
Na ty spelly se kouknu někdy časem, to momentálně nepovažuju za prioritu.
Co se týče guild... Zkuste to teďka znovu. Pokud to furt bude dělat totéž, dejte vědět.
Co se týče guild... Zkuste to teďka znovu. Pokud to furt bude dělat totéž, dejte vědět.
Feantur- Poèet pøíspìvkù : 174
- Post n°158
Mne sa stalo, že som vysadla na mounta, pred ashenfeldskou krčmou, prešla som k fontáne, zrazu ma dismountlo a ked som chcela nasadnúť, písalo mi, že ho nemôžem používat v interiéry, avšak o kus ďaej to zas šlo, neskúšala som to druhý krát, ale boo to podivné.
Tak mi to nedao spať a checkla som to znovu a...
Tak mi to nedao spať a checkla som to znovu a...
- Screen:
Brog- Poèet pøíspìvkù : 921
- Post n°159
Ti klidně povím proč. V tom úseku je na původní mapě budova (což můžeš sama vidět). Fascinuje mě to, že to dřív nedělalo... Protože ani u Oneb1ta jsme neměli opravené Vmapy. Každopádně nevím, co bychom s tím mohli dělat. Navíc opravovat vmapy současné lokace, když máme přecházet do jiné, už moc smyslu nemá.
YereCZ- Poèet pøíspìvkù : 6
- Post n°160
Item "Sekyra Berserkera" nejde opravit když se rozbije. A za ty prachy.
Brog: OPRAVENO
Brog: OPRAVENO
DuraSky- Poèet pøíspìvkù : 34
- Post n°161
U Thorglenského předáka horníků je možnost naučit se vyšší mining, až na úroveň 215. Pokud toto bug není, tak stejně nejde kliknout na tlačítko "train", i když mám mining na maximální dostupné úrovni.
Npc name: Jormund
TL;DR:
Opravte prosím mining skill.
Npc name: Jormund
TL;DR:
Opravte prosím mining skill.
Vardek- Poèet pøíspìvkù : 71
- Post n°162
http://ctrlv.cz/shots/2015/01/19/sjPD.png
Ani nevím, jestli je to bug. Ale je to děsivé a asi by se to nemělo dít, kazí to špehování.
//Edit: Friendly npc worgena u křižovatky před Ashenfeldem asi také není úplně správně, hádám?
Ani nevím, jestli je to bug. Ale je to děsivé a asi by se to nemělo dít, kazí to špehování.
//Edit: Friendly npc worgena u křižovatky před Ashenfeldem asi také není úplně správně, hádám?
DuraSky- Poèet pøíspìvkù : 34
- Post n°163
Na žádost Broga píšu ještě zde.
U žádného z vendorů nejde nic koupit. Ti, kteří mají nabízet itemy mají prázdnou tabulku. A většina ani neukazuje možnost si tabulku na prodávání věcí zobrazit.
U žádného z vendorů nejde nic koupit. Ti, kteří mají nabízet itemy mají prázdnou tabulku. A většina ani neukazuje možnost si tabulku na prodávání věcí zobrazit.
Divinus- Poèet pøíspìvkù : 16
- Post n°164
Já jsem měl v posledních dnech problémy s tím, že jsem zabil zvíře a nic jsem nelootnul. Např. z prasat padá to maso pořád, já těch prasat zabil cirka šest a nic. Lootovatelné objekty, jako třeba dřevo, fungují normálně. Možná jeto jen chyba na mé straně, ale možná ne a třeba to souvisí s vendory.
Bellatrix- Admin
- Post n°165
Vendory i loot prověřím. Zatím mějte strpení a díky za upozornění.
Bellatrix- Admin
- Post n°166
Loot i vendoři by již měli být v pořádku. Omlouváme se za jejich dočasnou nefunkčnost.