Erebos RP Fórum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum česko-slovenského RP serveru Erebos

+5
Corny
Drog
VSVP
Bellatrix
DarkShane
9 posters

Yidaba, pán mečů

DarkShane
    DarkShane

Poèet pøíspìvkù : 23

Yidaba, pán mečů Empty Yidaba, pán mečů

Příspěvek pro DarkShane Thu Dec 19, 2013 9:12 pm

Yidabův sen.

S trhnutím se probudil. Byl celý zpocený a cítil tlak na hrudi. Shrnul stranou kožešiny a vstal. Už zase ten sen. Kdo to je? Je tohle snad můj osud? Nemám si raději vzít život, když neochráním svého náčelníka? Ne. Je to jen sen!

V Yidabově stanu bylo šero. Oheň v roštu již pomalu dohoříval a vstupem sem pronikal chladný noční vzduch. Viděl na náčelníkův stan. Hlídky byly na místech. Nebyla na nich znát únava, tak je to správné.

Přešel k jakémusi oltáři, kde byla umístěna jeho čepel. Byla stará, ale stále sloužila dobře, z kvalitní oceli a tvarem připomínala něco mezi sekerou a mečem. Pod ní byla na kůži napsaná modlitba, kterou znal nazpaměť. Prosba duchům, aby mu požehnali; aby měl sílu bojovat, a aby vedli jeho ostří. Také tam byla malá zdobená dýka. Nesloužila k boji, byla to rituální dýka. Pokud by selhal ve svém úkolu nebo již nebyl potřeba, ta dýka mu vezme život. Nebojím se smrti, řekl si tiše. Zlehka pohladil stranu čepele a šel si znovu lehnout.

On není stejný náčelník. Tohoto orka nezklamu, ujistil se. Před ním na zdobené židli seděl postarší ork zabalený v kožešinách. Býval a stále byl dobrým válečníkem, ale věk mu již zbarvil vlasy do šeda. Stejnému náčelníkovi sloužil Yidabův otec i děd; stejná čepel.

„Yidabo, jsi mistrem čepele… A já jsem již příliš stár. Můj zrak zahaluje bílá mlha a zbraň již netřímám tak jistě. Vzdám se své pozice. A tebe žádám o jedno – odejdi. Horda bude potřebovat sílu pánů mečů. Již mi nejsi vázán slibem. Šaman rozmlouval s duchy, nehněvají se na tebe. Souhlasili s tím rozhodnutím. Jejich síla bude stát nadále po tvém boku.“

Yidaba zůstal mlčky stát. Horda mě potřebuje? Pomalu se uklonil a jeho tvář se zkřivila hořkostí. „Jak náčelník žádá. Vrátím se ke svým meditacím,“ řekl tiše a odkráčel z jeho stanu.

Odejdi, Horda tě potřebuje. Duchové se na tebe nehněvají, stojí po tvém boku. Zklamal jsem? Měl bych si vzít život nebo prostě poslechnout. Přísahal jsem, ale přísaha již neplatí. Náčelníkova slova… měl bych je poslechnout. Položil svou dýku zpět k čepeli na oltář. „Odejdu tedy. Sděl to náčelníkovi,“ pronesl tiše. „Duchové s tebou souhlasí, mistře čepele,“ sdělil mu šamanův ochraptělý hlas.

Yidaba opět zůstal ve stanu sám. Seděl s překříženýma nohama před oltářem a třídil si myšlenky. Meditoval. Ptal se duchů. Vzpomínal. Osud, blesklo mu hlavou. Zhluboka se nadechl a vstal. Brzy vyrazí. Stane se Yidabou Putujícím. Najde místo, kde ho bude třeba a odpřísáhne věrnost, aby mohl být opět mistrem čepele.

Ke každému pánovi mečů patří i jeho zbraň. Proto připojím i žádost o jeho zbraň.

Čepel mistra
    "Odvaha. Boj. Oddanost. Čest."

Co je podle mého rovněž spojeno s žádostí?
    Yidaba je pánem mečů - boj a umění bojovat je jeho životem a duchové stojí v boji po jeho boku. Nemám v plánu využívat žádnou magii ani nic podobného. Je to pro Yidabu jen silná motivace, která mu v boji pomáhá. Odvaha a čest je pro něho na prvním místě, to znamená, že je ochoten přijmout jakoukoliv výzvu k boji, je-li alespoň trochu oprávněná. Zároveň je to však někdo, proti komu byste v boji muže proti muži stát nechtěli - je to osoba, která to se svou zbraní umí téměř bezchybně.
    Ale! Nemám v plánu ho hrát jako nikoho agresivního; ale vyprovokovatelný je poměrně snadno. Jeho osud bude dost možná na náčelníkovi Hordy, kterému bude přísahat věrnost. (Nebudu mu ale RPit to, že mám uprostřed města popravit např. lorda Godfreye! Není to ani nemyslící ovce ani nájemný zabiják. Je to spíše ochranka.)

Naposledy upravil DarkShane dne Thu Dec 19, 2013 9:53 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Chybějící kurzíva.)
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Poèet pøíspìvkù : 857

Yidaba, pán mečů Empty Re: Yidaba, pán mečů

Příspěvek pro Bellatrix Thu Dec 19, 2013 9:48 pm

Moc pěkné, propracované, SCHVÁLENO. Takovýhle ork je potřeba ve hře jako sůl (aniž bych se chtěla kohokoli dotknout).

K té zbrani bych ráda, aby se vyjádřil ještě Brog jakožto osoba, která se stará o unikátky, a řekl, jestli mu nepřijde nevhodná.
    Mně se třeba tenhle typ zbraní celkem dost líbí (vizuálně), a i když mi připadají děsně nepraktické, je to milionkrát lepší, než ta šílená čepel, co už ve hře je (myslím Břitvu, nebo jak se ten krám jmenuje). Takže já s tím problém nemám.
    VSVP
    VSVP

Poèet pøíspìvkù : 71

Příspěvek pro VSVP Thu Dec 19, 2013 9:56 pm

Nádherný. Smile Nevím teda, jestli se k tomu mohu vyjádřit jako hráč, ale risknu to. Jednoduše skvělý a moc se těším, až se k nám připojíš. Smile
    Drog
    Drog

Poèet pøíspìvkù : 101

Příspěvek pro Drog Fri Dec 20, 2013 12:25 pm

Bell čo je na tejto zbrani sakra lepšie ? Veď je to hnusné jak hovado :DTa Britva vypadá epicky a prakticky lepšie jak toto. Britva mala swag.

E: TAK SORRY CORNY Very Happy

E2: good že mažete príspevky

Naposledy upravil Drog dne Sat Dec 21, 2013 9:14 am, celkově upraveno 2 krát
    Corny
    Corny

Poèet pøíspìvkù : 176

Příspěvek pro Corny Fri Dec 20, 2013 12:36 pm

Břitva, bože -_-
    Brog
    Brog

Poèet pøíspìvkù : 921

Příspěvek pro Brog Fri Dec 20, 2013 3:20 pm

A já budu upřímný... tahle zbraň se mi líbí ještě méně než břitva. A to je co říct.
    DarkShane
    DarkShane

Příspěvek pro DarkShane Fri Dec 20, 2013 3:55 pm

Inu, tak tedy jiný meč.

http://www.wowhead.com/item=6909

Tenhle meč už ve hře je, co jsem si všiml. Nevím zda je to něčí uniq a nebo se již nepoužívá. Ale pokud je volná, tak bych ji - po 'menším' nerfnutí - bral.
    Brog
    Brog

Příspěvek pro Brog Fri Dec 20, 2013 4:21 pm

Podívám se na to. Jestli to není unikát někoho jiného, kdo aktivně hraje, pak by to šlo pořešit. Ale item na výměnu nejspíš budu chtít.
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Příspěvek pro Bellatrix Fri Dec 20, 2013 6:16 pm

Podle těch statů to asi nebude ničí unikát. Very Happy

Drog: Hlavně kvůli těm neskutečně ohavným svítícím runám. Prostě runy na zbraních ve WoWku nejsou žádná ozdoba, neskutečným způsobem to ovlivňuje sílu zbraně a všechno, proto nechápu, jak se tohle někdy mohlo vůbec přidat. A taky mi ta čepel připadá nechutně široká.
    Jako mně se ta zbraň líbí z hlediska WoW stylu, to ano. Třeba na GMku bych ji klidně nosila - mimo RP. Ale brát ji jako reálnou zbraň do RPčka, to už mi přijde jako OP ohavnost.
    Xenerus
    Xenerus

Poèet pøíspìvkù : 108

Příspěvek pro Xenerus Fri Dec 20, 2013 6:24 pm

Netreba zabúdať, že ork, ešte k tomu blademaster, môže mať trocha iný štýl boja než ľudia, či už vo WoW tak v reále. Taktiež vlastnosi blademastera čo sa sily týče a podobne.
    VSVP
    VSVP

Příspěvek pro VSVP Sat Dec 21, 2013 9:17 am

Jen se chci zeptat, co říkáte na tento meč ? :)http://us.battle.net/wow/en/item/22995
    Téměř na každém RP foru tuto zbraň doporučují pro blademastera. Razz

Nepíši DarkShanovím jménem nic takového ne. Very Happy Jen mě to zajímá. Vím, že zde panovaly neustávající dohady ohledně Blademasterů a jejich zbraní. Smile
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Příspěvek pro Bellatrix Sat Dec 21, 2013 1:37 pm

V žádném případě. To je prostě elfská zbraň. Přímo to z ní čiší.
    A kromě toho se na ni vztahuje výsostné právo adminky, protože to je snad opravdu jediný item v celém WoWku, na kterém mi šíleně záleží, abych ho jednou měla jako svoji unikátku. Razz
    Xenerus
    Xenerus

Poèet pøíspìvkù : 108

Příspěvek pro Xenerus Sat Dec 21, 2013 1:39 pm

Dovolím si podotknúť, že tá zbraň je výzorom na veľmi podobnej úrovni ako už v tejto téme spomínané poniektoré čepele. (ktoré sa mne v žiadnom prípade nezdajú nejak príliš nevhodné do WORLD OF WARCRAFT Universe)
    Vardek
    Vardek

Příspěvek pro Vardek Sat Dec 21, 2013 5:41 pm

Uhm... A proč nikdo nechce pravou zbraň vytvořenou pro Blademastery? http://www.wowhead.com/item=25608#modelviewer

Nic proti kataně, ale tohle je zkrátka fajnová zbraň pro fajnové Blademastery. Very Happy
    Lakam
    Lakam

Poèet pøíspìvkù : 82

Příspěvek pro Lakam Sat Dec 21, 2013 5:58 pm

Břitva. Nikto ju nemá rád. Všetci sú radi že odišla. Asi nie.
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Příspěvek pro Bellatrix Sat Dec 21, 2013 6:02 pm

Jn Very Happy
    To je právě ta OP ohavnost, o které jsme se bavili před chvílí Very Happy
    Vardek
    Vardek

Příspěvek pro Vardek Sat Dec 21, 2013 6:14 pm

Vážně? Tak to byl menší fail... Ale nemění to nic na tom, že tohle nosil Blademaster ve warcraftu III! Very Happy
    Drog
    Drog

Poèet pøíspìvkù : 101

Příspěvek pro Drog Sat Dec 21, 2013 6:40 pm

Já proste nechápu proč neco schvalujete :)když mu nedovolíte nosit jeho standartný zbraň. Co je natom OP ohavnost sakra ? Jen proto že se to vám nelíbí tak ne ? Okrem toho v hre je ešte vetšia ohavnosť a to je "Zdobený tepaný meč"

Trochu objektivity by vám nezaškodilo v žiadnom prípade Smile
    DarkShane
    DarkShane

Příspěvek pro DarkShane Sat Dec 21, 2013 6:51 pm

Víte co?

Jděte si všechny ty ohavnosti řešit do jiného článku. Třeba si na to založte vlastní.
    Pokud nemáte co říct k tomu, co jsem psal já, tak pryč.

Děkuji pěkně…
    DarkShane
    DarkShane

Příspěvek pro DarkShane Thu Dec 26, 2013 6:27 pm

Hm…

Co se týče zbraní na výměnu, tak bych navrhl Falx.
    Brog
    Brog

Příspěvek pro Brog Thu Dec 26, 2013 9:14 pm

Dobře, upravím ti to na správné staty. Jak to bude, dám ti vědět a dokončíme to. Cena bude... 45 EB, protože je to docela netradiční item a protože na to musím předělávat již předělané.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Similar topics

-

Právě je Wed Nov 27, 2024 2:31 pm