Erebos RP Fórum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum česko-slovenského RP serveru Erebos

2 posters

Trixie Tolsdron.

Buonarroti

Poèet pøíspìvkù : 7

Trixie Tolsdron. Empty Trixie Tolsdron.

Příspěvek pro Buonarroti Tue Feb 04, 2014 6:29 pm

Ariadne,Kahai.
    EB asi nemám.
    Danou postavu chci pro to že je to zábavnější než nudný člověk a kdysi jsem to už hrál.
    Played time. Tady kolem 48 hod.

Menší Gnomka stojící na bedně kouká z cimbuří dolů,rozlícený dav který je celý od jakési rudé barvy ji hrozí vším co má po ruce.
    Po pár minutách této scenérie se začne ozývat duté klepání,zvuk je hlučnější až se vedle postaví postarší mág o holi a pohlédne dolů."Pokus se ti koukám nezdařil v čem byl problém ?"
    "Asi moc zesilovacích krystalu a nebo jsem špatně soustředila sílu a prostě to bouchlo ale stejně pokud bych použila dýni tak by to vyšlo ale rajče má prostě malou tenkou slupku a ty lidi dole nechápou že jsem jim chtěla pomoct s farmařením." Muž zarazí její drmolení rukou.
    "Alespoň tě napadlo zvětšit zeleninu a ne zvířata,nic si nezapisuj a zapomeň na to je to blbost." Klepne jí holí do notesu.
    "A teď pojď dostaneš úkol,pojedeš do Dalaranu který se nově buduje,budeš jím tam pomáhat a budeš mít i dost času na vlastní výzkumy."
    "Ale to nejde co moje zesilovače neviditelnosti a výroba holí a..."  Muž jí skočí do řeči se slovy."Myslím že po hodinovém zmizení půlky Stormwindu ti ty pokusy stejně už nikdo nepovolí."
    Gnomka jen svěsí hlavu a pomalu odchází. "Trixi počkej,tu máš dopis pro Rhonina a nějaké mince a nebuď smutná tam se ti povede líp".
    Kromě soukromého dopisu s pečetí Kirintoru obsahuje také kartu z archivu,takováto karta obsahuje popis daného mága.

Jméno: Trixie Tolsdron
    Rasa: Gnom
    Věk: 42
    Zručná v používaní Elementární magie upřednostňující oheň.
    Velmi iniciativní co se týče různých výzkumů.

Dopsaná poznámka: Neučit magii černokněžníků jinak se svět zřítí pohlavě doprdele.
    Arcimág Velenus   .Stormwind.

Jestliže si jiní balí na cestu jídlo,zbraně a kdo ví co ještě Trixi si zabalila hlavně svoje knihy,zápisky a narazila si na hlavu velký klobouk.
    Ještě téhož večera stihla loď do Menethilu kde sice musela čekat pár dní ale to jí nevadilo v místním hostinci mohla provádět alespoň malé pokusy.
    Při jednom z nich se jí ztratil i klobouk a jelikož se neobjevil přes tři dny tak jí napadla závratná myšlenka kterou si hned zapsala.
    čím menší těleso zneviditelníme tím déle bude neviditelné bez ohledu na schopnostech mága co kouzlo provedl.
    Po pěti dnech přijela loď která pluje dál do Ashenfeldu,Trixi se hned nalodila a konečně další den stojí ve smrdutém přístavu.

Naposledy upravil Buonarroti dne Mon Feb 10, 2014 4:13 pm, celkově upraveno 1 krát
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Poèet pøíspìvkù : 857

Trixie Tolsdron. Empty Re: Trixie Tolsdron.

Příspěvek pro Bellatrix Mon Feb 10, 2014 2:39 pm

Doplň prosím na začátek textu výpis svých současných postav, jejich played time a RP body.

A po zběžném přelétnutí očima můžu říct, že je to jednak hodně krátké, takže bych na tom zkusila ještě trochu zapracovat, a jednak by tomu určitě nezaškodila menší korektura, například doplnit uvozovky, kde jsou přímé řeči, protože takhle se v tom opravdu dost těžko orientuje.
    Buonarroti

Příspěvek pro Buonarroti Mon Feb 10, 2014 4:19 pm

1, Doplněno
    2, Něco jako korektura snad hotová... pokud nelibí dám to holkám do práce Very Happy
    3, Krátké ?? jsem se inspiroval jinde kde lidem píšete že to je dlouhé tak já nevím.
    Jestli to pomůže tak mám připravených už pár věcí,které pak chci popsat ale zvětšovat tohle kde je sepsané jak chci postavu hrát atd.. (podle webu) se mě tedy vůbec nechce.Protože to že přidám 7-10 řádků textu muže udělat akorát bordel.
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Poèet pøíspìvkù : 857

Příspěvek pro Bellatrix Mon Feb 10, 2014 5:42 pm

Jako když to srovnáš s jinými žádostmi o unikátní postavy, tak sám musíš vidět ten rozdíl. Smile

https://erebos-rp.forumczech.com/t368-raechni
    https://erebos-rp.forumczech.com/t288-kash-mhir-z-klanu-warsong
    https://erebos-rp.forumczech.com/t157-liaena-shadowsong

Pár příkladů za všechny...
    To, co jsi asi myslel ty, jsou příběhy při žádostech o unikátní itemy/schopnosti. Tam je kýžené, aby to bylo krátké, protože tam nemusíš prezentovat své RP schopnosti, tam jde vyloženě jenom o projevení nápaditosti při získávání toho daného itemu. Kdežto tady je účelem příběhu, aby z něj bylo vidět, jak si tu postavu představuješ, jak se chová, jaký má názor na všechno možné, jakou má povahu, přesvědčení a podobné věci, zkrátka by v ní měly být prezentovány tvé RP schopnosti, jak tu danou rasu, povolání a postavu podat.
    Z toho tvého příběhu mám pocit, že by to mohl být klidně člověk, jediné, co trochu napovídá, že jde o gnóma, je tahle část:

"Asi moc zesilovacích krystalu a nebo jsem špatně soustředila sílu a prostě to bouchlo ale stejně pokud bych použila dýni tak by to vyšlo ale rajče má prostě malou tenkou slupku a ty lidi dole nechápou že jsem jim chtěla pomoct s farmařením."

A jeden odstaveček celého textu, který vyjadřuje gnómskou náturu, je opravdu trochu málo. Gnómové jsou neuvěřitelně specifická a svérázná rasa a jejich styl uvažování a chování je taktéž velmi výrazný.

A mimo to, to "Myslím že po hodinovém zmizení půlky Stormwindu ti ty pokusy stejně už nikdo nepovolí." - nemyslíš, že je to trochu přehnané? :)Popravdě mě moc nemotivuje pustit do hry mágyni, která provádí takovéhle OP věci Very Happy
    Buonarroti

Příspěvek pro Buonarroti Mon Feb 10, 2014 6:18 pm

OP věci ... ale k tomu používá jiné věci .. logicky.. něco ve velkém potřebuje zesilovač ale ten se taky musí nějak postavit..

Každopádně to je jedno,já nic měnit nechci a nebudu takže Zamítnuto.

Hoj.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je Wed Nov 27, 2024 3:42 pm