Veng napsal:
Nejsem si jist, jestli zrovna v tomhle ohledu můžeš mluvit aniž by sis protiřečil. Myslím, že kdyby jsi si třískal hlavou o stůl kvůli tomu o kolik postav jsi přišel kvůli bugování/cheatování tak z hlavy nic nemáš.
Bugoval jsi na Erebosu a ještě dost nápadně. To by se dalo ještě pochopit, jelikož se ty peníze sháněly hůře.
Přešel jsi na Astaru a dostal jsi důvěru od GM, dostal jsi super postavu s equipem. Nicméně zase tě nenapadlo nic lepšího, než cheatovat a dostal jsi ban. To docela namíchlo i mě a to jsem ani nebyl ten, kdo ti tu postavu schvaloval.
Toť všechno za mě, jen bych ještě poprosil, pokud tu chceš hrát, aby jsi si svoje nálady strčil za klobouk a věty formuroval tak, aby mě(nás) neštvaly. Není to první příspěvek, který je psán tímto způsobem. Nápady máš konstruktivní, ale je to fakt otrava to číst.
EDIT: Osobně mám na Erebosu staré a vcelku silné postavy, nebudu o ně přicházet úplně rád. Na druhou stranu se jako PJ budu snažit, aby nové postavy nebyly žádný lůzři a na mých eventech budu odměňovat vždy dobře, aby ten vývoj byl rychlejší.
Týmto mi trochu krivdíš. Za prvé, nikdy v živote som nepoužíval cheaty, hacky ani nič podobné. Ani raz som neklikol na ikonku WoW s úmyslom "idem niekoho oj*bať".
Na Erebose to bolo jednoduché. Bol som pri skupine hráčov ktorá nahlásila bugnutý item GMku, item bol zmazaný a na druhý deň ho iné GM vrátilo späť. Ekonomika Erebosu bola v tej dobe strašná. Moja výplata v RP nestačila ani na to, aby som platil mýto keď som išiel do nejakého mesta. Ale zo začiatku sa aspoň dalo zarábať menej šťastnou cestou- občasným farmením. Ale bola tu šaškujúca horda, ktorá najprv pobila gnollov, potom banditov na vrchu. A zrazu bolo aj po farmení. Po čase som proste vypenil a vravím si-keď to nejde po dobrom....
Ale, niesom na to hrdý a dosť ma mrzí že som to spravil.
Na Astare...ano, dostal som jedinečnú postavu, dostal som pekný základný eq...o ktorý som ale prišiel pri tom hromadnom zmazaní vecí všetkým hráčom na servery. A ak si naozaj myslíš, že na vybehnutie do vedľajšej lokácie boli na Astare potrebné cheaty, tak si sa ako hráč asi nikdy neprešiel dôkladne po mape. Celá lokácia Astary bola obrovská hromada bugov. Škoda, že si akosi prehliadol to, že som zo začiatku serveru asi 20 bugov nahlasoval. Potom nastala ešte horšia situácia ako na Erebose. Totálny nerf lootov, RP killy za zabitie králika pri Vranove, žiadna možnosť presadiť sa v RP bez lezenia do zadku....
Viem, že to čo som spravil nebolo správne. Ale trvám na tom, že to bolo pochopiteľné.
Mimochodom, jediná postava o ktorú som kvôli tomu prišiel je tá na Astare.
K forme mojich príspevkov. Ano, uvedomujem si, že niektoré z nich sú napísané ostrejšou formou, ale zacituj mi jediný, kde sa do niekoho navážam, alebo niekoho urážam.
Môj príspevok tu, bol napísaný takou formou hlavne preto, že som mal Erebos rád. Časy Erebosu a Arathoru boli najlepšie čo som zažil od čias Mythie. Boli tu 2 servery, ktoré ponúkali úplne iný pohľad a naša RP scéna mala hráčom čo ponúknuť. A Erebos týmto prechodom na custom lore príde o väčšinu z toho, kvôli čomu som tu rád hrával a príležitostne stále hrávam. A príde aj o dosť starších hráčov, pretože tu veľa ľudí hralo kvôli svojim postavám, ktoré už mali nejakú históriu a vyformovaný charakter.
Takto to ja proste vnímam, je to môj osobný pohľad, podložený debatami s viacerými hráčmi, ktorý tu hrávali. Takže prepáč, ale svoj názor zvyknem prejavovať dosť priamočiarou cestou.
Ak máš záujem v tejto debate pokračovať, tak pokojne formou PM.
(Ospravedlňujem sa Bell a Brog, že 80% tohto postu, nemá s účelom tejto témy nič spoločné, ale dúfam, že pochopíte potrebu človeka obhájiť sa, akonáhle sa doňho niekto navezie z časti polopravdami a informáciami vytiahnutými z kontextu).