*po nástěnkách ve všech městech, zvláštní blonďák vyvěšuje letáky*
Protože jsem si všiml, že drtivá většina nemá správný patch, aby viděla postavenou hospodu, tak jsem se rozhodl vám patche hodit na uloz.to
Patche
To bude vše. Doufám, že příjdete a mějte se krásně.
- Pěstní turnaj:
- *Pod velkým letákem je připnut i menší*
Pěstní turnaj se bude konat v pondělí od 18:00, účast je povolená pouze lidem. Přihlásit se můžete kdykoliv v hospodě u Douglase Greena. Hlavní výhra v tomto turnaji je pět zlatých mincí, druhé místo tři zlaté a třetí dvě.
"OOC: Můžete mi kdykoliv ve hře whispnout, že se chcete účastnit, nebo napsat pmku na fóru, v neděli večer zveřejním pravidla, kterých se budete pevně držet. Hlavně pro svižný chod zápasu."
- Soutěž v pití:
"OOC: Stejně jako u pěstního zápasu, výherce čeká peněžní odměna 50 stříbrných. Soutěž bude probíhat, jen v případě zájmu (To znamená alespoň čtyři soutěžící) a začne v 17:00"
- Tombola:
- "Při návštěvě slavnostní otvíračky si můžete zakoupit lístek do tomboly, počet výher nebude nijak slavný. Vyhlášení tomboly proběhne hned po pěstním turnaji"
Protože jsem si všiml, že drtivá většina nemá správný patch, aby viděla postavenou hospodu, tak jsem se rozhodl vám patche hodit na uloz.to
Patche
To bude vše. Doufám, že příjdete a mějte se krásně.