Erebos RP Fórum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum česko-slovenského RP serveru Erebos

5 posters

Keelre'danas Dawnbringer, Krvavý rytíř (Sin'dorei paladin)

Hawkey
    Hawkey

Poèet pøíspìvkù : 5

Keelre'danas Dawnbringer, Krvavý rytíř (Sin'dorei paladin) Empty Keelre'danas Dawnbringer, Krvavý rytíř (Sin'dorei paladin)

Příspěvek pro Hawkey Tue Dec 10, 2013 9:48 pm

Keelre’danas  Dawnbringer žil před třetí válkou na Ostrově Quel’thalas, kde se v poklidu učil válečnickému umění, uctíval světlo a žil obyčejný život. Vše se změnilo se vpádem zrádného Prince Arthase a nemrtvé pohromy. Jako jeden z obránců se snažil svou domovinu ubránit, ale jak již víme.. Selhali. Na něj i jeho blízké to mělo ohromný dopad, zejména zničení sluneční studny.. Keelre’danas poté strávil mnoho dní zlomený a zkroušený.. Víra ve svaté světlo kterou dříve velmi oplýval, byla vskutku velmi otřesena. Kde bylo světlo, pro které se modlil, když ho bylo třeba? Jeho schopnosti ale nadobro nezmizeli. Dlouhé roky žil v ústraní až do nedávna, kdy byla znovu obnovena Sluneční studna. Dalo by se říci, že se náš paladin zrodil zkrz bolest a utrpení znovu. Nyní již ne jako čestný služebník svatého světla, ale jako jeden z Krvavých rytířů Sin’dorei, čerpajíc svou sílu přímo ze Sluneční studny. Jeho síla mu nyní sloužila jinému účelu. Vydal se s malou skupinkou krvavých elfů do Hillsbradu, kde se rozhodl pomoci navrátit jim jejich ztracenou čest, slávu ať už mečem, či slovy.

Keelre'danas je tedy cílevědomý elf, zajímající se pouze o svůj vlastní druh, a je schopen učinit mnohé aby svých cílů dosáhl. (pokud to pro něj nebude ponižující pochopitelně).

Moje další postavy na Neo: Jaelyne - Night elf druidka. zbytek. viz in game
    Počet EB bodů: Dunno, ale moc ne, nehraju tu dlouho
    Proč danou postavu chci? Sám nevím, tohle RP pro mě vypadá velmi zajímavě a dá mi hodně možností jak se zabavit

//Edit: Omlouvám se za stručnost, ale vždy jsem byl spíše na RPení a improvizaci, než na vymýšlení příběhů čítající tisíce slov Very Happy
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Poèet pøíspìvkù : 857

Keelre'danas Dawnbringer, Krvavý rytíř (Sin'dorei paladin) Empty Re: Keelre'danas Dawnbringer, Krvavý rytíř (Sin'dorei paladin)

Příspěvek pro Bellatrix Tue Dec 10, 2013 10:05 pm

Podívej se na ostatní žádosti a snaž se jim trochu připodobnit. Zaprvé mluvím hlavně o délce a obsahu - u elfa paladina nás bude zajímat především jeho pohled na svět, jeho vztah k jiným rasám, něco, z čeho bude vidět jako paladinství, proč se stal paladinem (to tam máš jenom tak hodně obecně, chce to probrat víc do hloubky), a vůbec tyhle hlubší psychologické/náboženské myšlenkové pochody, protže ty jsou u paladina vážně hodně zásadní. A nejde jenom o to napsat tam "...elf, zajímající se pouze o svůj vlastní druh...", tady tyhle aspekty jeho povahy by měly být předvedené na něčem, kde bude přímá řeč, nějaká vyložená "scéna", ne jen stručný popis.
    Žádostí i paladiny tu už pár je, tak si je projdi a zkus se inspirovat.

Dále bych ráda nějaký rozumný důvod jeho cesty do Hillsbradu. Protože snaha vrátit elfům jejich zašlou slávu v zemi, kde je elfů pět a půl, trochu nedává smysl, nemyslíš? Smile Proč dělat něco takového v zemi ovládané lidmi?
    Hawkey
    Hawkey

Keelre'danas Dawnbringer, Krvavý rytíř (Sin'dorei paladin) Empty Re: Keelre'danas Dawnbringer, Krvavý rytíř (Sin'dorei paladin)

Příspěvek pro Hawkey Tue Dec 10, 2013 10:08 pm

Dává, chce pro ně prostě větší respekt, než tam mají doposud, ale ok přepíšu to..
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Příspěvek pro Bellatrix Tue Dec 10, 2013 10:33 pm

Já to pochopila tak, že chce respekt pro celou elfskou rasu. Ale jestli myslí jenom elfy v Hillsu, tak to je pak samozřejmě v pořádku. Ale pořád to nevysvětluje, proč tam došel. Musel tam napřed dojít a pak teprve mohl zjistit, že jsou tam v menšině a třeba utlačovaní.
    Lavien
    Lavien

Poèet pøíspìvkù : 149

Příspěvek pro Lavien Wed Dec 11, 2013 10:20 am

Z infa získaného inRP byli neoteričtí krvaví belfové první, nebo jedni z prvních, kteří se tu vůbec vyskytli... Tak trochu nechápu, jak se mohl paladin dozvědět o tom, že sem přišlo pár poustevníků na návštěvu a jak mohl vědět, že tu nejsou vážení atd.

Prostě mi připadá, že elf s jiným účelem, než je "zjišťování informací" (jinak řečeno špehování), by do Hillsbradu nešel (o to spíš, když je tu Dalaran s modroočky). Samozřejmě pokud to není omylem nebo náhodou...

No a k tomu, že se zajímá pouze o svůj druh... Vím, že to tam je napsaný proto, že sis kdysi na wiki přečetl, jak jsou elfové xenofobní. Ale ve společenství pěti elfů a čtyř lidských měst na to vážně není místo. Jen mám trochu strach z toho, aby to nedopadlo jako na Neo, kdy kvůli "wiki elfům" došlo minimálně dvakrát k elfí genocidě, jelikož lidi ty jejich snahy o moc a respekt prostě přestaly bavit. Very Happy
    Bellatrix
    Bellatrix
    Admin

Příspěvek pro Bellatrix Wed Dec 11, 2013 12:20 pm

Lavien napsal:Jen mám trochu strach z toho, aby to nedopadlo jako na Neo, kdy kvůli "wiki elfům" došlo minimálně dvakrát k elfí genocidě, jelikož lidi ty jejich snahy o moc a respekt prostě přestaly bavit. Very Happy

A to je špatně? Very Happy
    Konst
    Konst

Poèet pøíspìvkù : 35

Příspěvek pro Konst Wed Dec 11, 2013 12:33 pm

Myslím, že tady k nějakému vymycování elfů v tule chvíli nedojde. Co mi tak přijde, elfové se snaží začlenit a získat nějaké to postavení v rámci celkové společnosti.

I tak... když k tomu dojde, ať dojde k nesnášenlivosti a vyhlazování, to prostě k RP patří. Nemám rád řeči toho typu, aby hráč přemýšlel, jaký dopad bude mít RP jeho postavy. Prostě... we will see, v nejhorším tu postavu zabijou. To ona by se měla bát o život. A když jí to za to stojí...

Jinak k té žádosti. Přijde mi, že tady kolega buď neví a nebo se jen neumí správně vyjádřit... ale Krvavý rytíř není ekvivalentem věřícího paladina ve Světlo. Správný paladin věří a díky víře využívá Světlo a to ideálně na dobré účely. Pak tu máme Krvavého rytíře, což je prostě elfský válečník, který nutně nemusí cokoliv uctívat, jelikož sílu Belore prostě čerpá. Prachsprostě jí využívá a nějaké ideály mu můžou být cizí (i když asi nemusí). Takže víra není důležitou součástí téhle postavy.

A ještě jedna věc... Elfové jsou obvykle součástí své společnosti, mají tam nějakou úlohu a postavení. Pokud by se z tohodle vlivu vymanil, asi by tou společností nějak opovrhoval nebo by s ní nesouhlasil (což by zas na Krvavého rytíře nesedělo, to jsou poslušní vojáci), takže by byla hloupost, aby to byl hrdý elf. V případě druhém by dostal nějaký ten rozkaz sem jít na průzkum (což mi na něj taky nesedí, jelikož na průzkum by asi využili hraničáře/farstridera, proč posílat oplátovance?), ale protože je sám, asi by tu byl inkognito a nějaký xenofobismus by asi taky moc neuplatňoval.

Prostě ten důvod jeho příchodu mi vůbec nesedí k mému vnímání belfů, jejich společnosti a hlavně ke Krvavému rytíři.
    Lavien
    Lavien

Poèet pøíspìvkù : 149

Příspěvek pro Lavien Wed Dec 11, 2013 12:42 pm

Bellatrix napsal:
    Lavien napsal:Jen mám trochu strach z toho, aby to nedopadlo jako na Neo, kdy kvůli "wiki elfům" došlo minimálně dvakrát k elfí genocidě, jelikož lidi ty jejich snahy o moc a respekt prostě přestaly bavit. Very Happy

A to je špatně? Very Happy

Není špatně, že je lidi vyhlazovali, ale že to elfové nechali dojít tak daleko. Ono to, že se buď začlením, nebo zemřu, by došlo i narcistickému elfovi. Razz

---

Jinak neříkám, aby cpal OOC do postavy. Naopak poukazuju na to, čeho by si ta postava velice rychle všimla.
    Brog
    Brog

Poèet pøíspìvkù : 921

Příspěvek pro Brog Wed Dec 11, 2013 12:48 pm

Byť jsou vaše připomínky většinou k věci, k žádosti by se měl vyjadřovat, není-li řečeno jinak, pouze žadatel a schvalující GM, eventuálně lidé, kteří mají s danou věcí nějaké podstatné věcné zkušenosti, popř. mají opravdu důležité věci k oznámení.
    Hawkey
    Hawkey

Příspěvek pro Hawkey Wed Dec 11, 2013 7:41 pm

Lock/ Smazat, rozhodl jsem se, že se mi nechce psát článek dlouhej stovky slov o tom, že chci něco hrát, a pak se tu o to ještě dohadovat. Kašlu na to a budu to hrát až někdy v budoucnu jinde.. Tam si to třeba Zarpím aniž bych strávil celý den nad příběhem. Neberte si to špatně, ale nemám na to sílu, náladu ani čas. Berte to třeba jako neúspěšný pokus.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je Wed Nov 27, 2024 3:42 pm