Keelre’danas Dawnbringer žil před třetí válkou na Ostrově Quel’thalas, kde se v poklidu učil válečnickému umění, uctíval světlo a žil obyčejný život. Vše se změnilo se vpádem zrádného Prince Arthase a nemrtvé pohromy. Jako jeden z obránců se snažil svou domovinu ubránit, ale jak již víme.. Selhali. Na něj i jeho blízké to mělo ohromný dopad, zejména zničení sluneční studny.. Keelre’danas poté strávil mnoho dní zlomený a zkroušený.. Víra ve svaté světlo kterou dříve velmi oplýval, byla vskutku velmi otřesena. Kde bylo světlo, pro které se modlil, když ho bylo třeba? Jeho schopnosti ale nadobro nezmizeli. Dlouhé roky žil v ústraní až do nedávna, kdy byla znovu obnovena Sluneční studna. Dalo by se říci, že se náš paladin zrodil zkrz bolest a utrpení znovu. Nyní již ne jako čestný služebník svatého světla, ale jako jeden z Krvavých rytířů Sin’dorei, čerpajíc svou sílu přímo ze Sluneční studny. Jeho síla mu nyní sloužila jinému účelu. Vydal se s malou skupinkou krvavých elfů do Hillsbradu, kde se rozhodl pomoci navrátit jim jejich ztracenou čest, slávu ať už mečem, či slovy.
Keelre'danas je tedy cílevědomý elf, zajímající se pouze o svůj vlastní druh, a je schopen učinit mnohé aby svých cílů dosáhl. (pokud to pro něj nebude ponižující pochopitelně).
Moje další postavy na Neo: Jaelyne - Night elf druidka. zbytek. viz in game
Počet EB bodů: Dunno, ale moc ne, nehraju tu dlouho
Proč danou postavu chci? Sám nevím, tohle RP pro mě vypadá velmi zajímavě a dá mi hodně možností jak se zabavit
//Edit: Omlouvám se za stručnost, ale vždy jsem byl spíše na RPení a improvizaci, než na vymýšlení příběhů čítající tisíce slov
Keelre'danas je tedy cílevědomý elf, zajímající se pouze o svůj vlastní druh, a je schopen učinit mnohé aby svých cílů dosáhl. (pokud to pro něj nebude ponižující pochopitelně).
Moje další postavy na Neo: Jaelyne - Night elf druidka. zbytek. viz in game
Počet EB bodů: Dunno, ale moc ne, nehraju tu dlouho
Proč danou postavu chci? Sám nevím, tohle RP pro mě vypadá velmi zajímavě a dá mi hodně možností jak se zabavit
//Edit: Omlouvám se za stručnost, ale vždy jsem byl spíše na RPení a improvizaci, než na vymýšlení příběhů čítající tisíce slov