Netuším jak je to v tomto případě, jelikož šetřím ZK, ale Seal of Command je talentový spell a tudíž by knížka na jeho learn měla asi být raději trinket. Pokud se nepletu, tak je to stejné jako se všemi ostatními talentovými spelly
5 posters
Paladin - Seal of Command
Kylias- Poèet pøíspìvkù : 151
- Post n°1
Paladin - Seal of Command
Nay- Poèet pøíspìvkù : 27
- Post n°2
Re: Paladin - Seal of Command
Seal of Command funguje naprosto normálně a zůstává.
- Post n°3
Jak říkám, šetřim ZK, tak jsem neměl možnost to vyzkoušet a bylo mi to podezřelý, díky za vyzkoušení teda
Mezin666- Poèet pøíspìvkù : 61
- Post n°4
Seal of Command rozhodně nefunguje normálně a jako spell je velice nepoužitelný a nevýhodný. Požádal jsem Bell, aby ho vyměnila za jiný.
- Post n°5
Jo to je pravda, koukal jsem na to a je tam pouze TBC verze. Nejlepší by bylo zkusit najít spell, který by buď odpovídal tomu z talentů (wowhead mi nefunguje, tak nenajdu), nebo případně vymyslet jiný spell (Crusader strike, Devotion Aura, atd).
Skarra- Poèet pøíspìvkù : 75
- Post n°6
Já bych řekl, že Crusader strike s omezeným dmg by byl nejlepší. Přecejen... paladin sám o sobě nikdy neměl moc utočných kouzel a útoků.
Nebyl by taky na škodu exorcismus nebo holy shock, jaktožto čistě světelné kouzlo...
Nebyl by taky na škodu exorcismus nebo holy shock, jaktožto čistě světelné kouzlo...
Ardaren- Poèet pøíspìvkù : 223
- Post n°7
Skarro vím že to možná vyzní blbě, ale co kdyby sis tu zahrál než začneš chrlit nápady? :DJe blbé něco navrhovat když už to paladinové mají.
Můj návrh zní:
Seal nahradit: 20165
Judgement nahradit: 53407
A jako útočný spell přidat: 71549 nebo 14261/1495
PS: Možná další spell: 50908, ale to není klasický Seal
Můj návrh zní:
Seal nahradit: 20165
Judgement nahradit: 53407
A jako útočný spell přidat: 71549 nebo 14261/1495
PS: Možná další spell: 50908, ale to není klasický Seal
- Post n°8
Judgement bych rozhodně neodstraňoval a přidávat další sealy když už jeden máš co stačí je blbost. Vyměnil bych za SoC Auru nebo Crusader strike. A než začneš brblat jak je judgement of light op zamysli se, jak moc jsou op jiný classy a ještě pokud jsou hero. (warr co flákne za 500 ani nemrkne, nebo hunter co si usoluje všechno)
Skarra- Poèet pøíspìvkù : 75
- Post n°9
Toho jsem si vědom! To je holt taktika slepé střely. Jedna se trefí, 80 jdou do...
- Post n°10
Mallene přečti si přesně ty spelly co jsem postl. Light bych vyměnil za seal of light který taky healuje i když ne tak často tak zase víc. Judga jsem jen přeměnil na zpomalovák.
- Post n°11
Jenže Judgement of light healuje všechny spolubojovníky navíc paladin už jeden seal má tak naco mu cpát nějaké další.
- Post n°12
Sám si zde stěžuješ na nefunkční SEAL of command.
- Post n°13
Stěžuju si, že ten spell je nepoužitelnej a přál bych si ne, aby se opravil, ale nahradil něčím co bojovej paladin ještě nemá jako třeba aurou nebo crusader strike.