+7
Corny
Tattoo
Veng
Lakam
Gwyn
Lavernus
zinlok
11 posters
Warhammer mod-Warsword Conquest
Corny- Poèet pøíspìvkù : 176
- Post n°26
Re: Warhammer mod-Warsword Conquest
Jo, Impérium stojí. Zatím (vzhledem k tomu, že dostávají na zadek čím dál víc a víc a víc a každý vpád chaosu je čím dál horší a horší a dojde dál a dál a všichni potenciální spojenci lidí jsou čím dál víc a víc v troubě (třeba trpaslíci jsou prostě na hranicích vyhynutí))
zinlok- Poèet pøíspìvkù : 45
- Post n°27
No to zajisté ale i trpaslíci mají hodně problému a to orky, gobliny, chaos dwarfy...taky se není čemu divit. Elfové zas maj své účty s temnými elfy...je to docela koloběh a je otázka no jak to dopadne, ano pro imperium to nevypadá dobře ale kdo ví... (Třeba pomůžou ještěrky .)
Naposledy upravil zinlok dne Mon May 19, 2014 11:03 am, celkově upraveno 1 krát
- Post n°28
" Dle lore to je nejvlivnější bůh." O kterým skoro nikde není ani zmínka
- Post n°29
Největším trpasličím problémem jsou hlavně trpaslíci samotní. Ale to už je zbytečný tady rozebírat nějak dopodrobna
Každopádně kdo se ve Fluffu orientuje trochu víc, tomu je jasný, že impérium je prakticky bez šance. Tak je FB prostě nastavený. Pokud se něco samozřejmě dramaticky nezmění (což vyloučený není a nikdy nevíte, kdy GW totálně nezmršej FLuff)
Každopádně kdo se ve Fluffu orientuje trochu víc, tomu je jasný, že impérium je prakticky bez šance. Tak je FB prostě nastavený. Pokud se něco samozřejmě dramaticky nezmění (což vyloučený není a nikdy nevíte, kdy GW totálně nezmršej FLuff)
- Post n°30
No...Orc waaagh
Immediately after this the Orc Warlord Grimgor Ironhide saw this as an opportunity to prove his supremacy and assaulted Archaon. Upon seeing their own allies turn upon them, the Chaos army began to falter. The Orc defeated Archaon but did not slay him, instead Grimgor stood triumphant over the Everchosen and proclaimed "Grimgor iz da best!". After this defeat the Chaos Warlord led his army in a retreat.
Immediately after this the Orc Warlord Grimgor Ironhide saw this as an opportunity to prove his supremacy and assaulted Archaon. Upon seeing their own allies turn upon them, the Chaos army began to falter. The Orc defeated Archaon but did not slay him, instead Grimgor stood triumphant over the Everchosen and proclaimed "Grimgor iz da best!". After this defeat the Chaos Warlord led his army in a retreat.
- Post n°31
Jojo, to jsem četl kdysi a je to jen další důkaz toho, jak super je Orčí fluff
- Post n°32
No tady asi Khorn dostal 2x infrakt. Ale prostě dle mého se to tam tak míchá že prostě válka bude zuřit ještě hodně dlouho než přijde znovu nějaká bouře chaosu která se pokusí zničit imperium (jistě mezitím budou i další nájezdy ale to většinou nebudou sjednocené celé kmeny.)...ale ačkoliv to vypadá beznadějně pro imperium. Stále tu je i jeho spojenci a konflikt pokračuje.
- Post n°33
Tak já to nemyslím tak, že Impérium padne třeba zítra, ale víc jak tisíc let mu opravdu nedávám. Základní problém je, že pustiny chaosu se prostě rozšiřují každým vpádem chaosu a dost dobře to nejde zvrátit. (samozřejmě opět, kdo ví, je možné, že příjdou Slanni a resetujou to, GW bullshit je všehoschopný.)
Lavernus- Poèet pøíspìvkù : 253
- Post n°34
Já za trpaslíka mam vyskillovanou střelbu z sedmi-barrelový pušky. Předvoj mam železolamače, hned za nima několik slayerů a v pozadí mi to kropí inženýři. I když nemám jízdu, tak kompenzace s inženýrama a ostrostřelcema to jistí.
- Post n°35
Já bych teda Slayery za nikým neměl, bych neriskoval, že jak budou vybíhat vpřed, že omylem rozsekaj půlku vlastních v nějaký blood frenzy XD
Lavernus- Poèet pøíspìvkù : 253
- Post n°36
Tak voni sou sice za železolamačema, ale vzhledem k tomu že tohle je M&B musíš to brát s rezervou. Voni je nakonec předběhnou a jízda nepřítele si předvoje ani slayerů nevšímá, voni jedou rovnou proti střelcum, proto musim stát vzadu s inženýrama a kropit je, páč na 2-3rány je inža dole.
- Post n°37
No to mě dostává k otázce co máte za companiony? Já osobně jich mám asi 6 a 2 nejoblibenější jsou Gortek a Felix, gortek stěmi 132 hp a 92 síly je prostě něco no.
No proti jízdě je dobré semknout řady a držet lini no, ale jinak normálně většinou jízda utočí na druhou jízdu ale v tomto případě když jí nemáš tak jsou na řadě lukostřelci.
No proti jízdě je dobré semknout řady a držet lini no, ale jinak normálně většinou jízda utočí na druhou jízdu ale v tomto případě když jí nemáš tak jsou na řadě lukostřelci.
Veng- Poèet pøíspìvkù : 86
- Post n°38
Takhle se to dělá s trollama.
- Troll:
- Post n°39
Na to jsem přišel taky ale trolly nechci to jen kdybych hrál za gobliny.
A jinak pěknej trailer na tenhle mod:
A jinak pěknej trailer na tenhle mod:
- Post n°40
Jakou máte armádu ?
Mně se podařilo nastřádat už tohle:
Akorát je problém, že weekly wages mám už okolo 5000 goldů (platím jim méně) a většina je v garrisonu, takže pokud nenajdu brzo zdroj přísunu, tak budu bez armády.
Jinak válka jde skvěle. Král je zajmut a Couronne je naše.
Mně se podařilo nastřádat už tohle:
- Armáda:
Akorát je problém, že weekly wages mám už okolo 5000 goldů (platím jim méně) a většina je v garrisonu, takže pokud nenajdu brzo zdroj přísunu, tak budu bez armády.
Jinak válka jde skvěle. Král je zajmut a Couronne je naše.
- Post n°41
Já mám nahráno dost málo takže sice nějakou armádu mám ale kvůli tomu že je tam nudnej mír kterej prostě očividně nic nenaruši...tak prostě nemám kde získávat prachy a další území, ba trénovat vojáky...přeci jen v bitvě se to dělá lépe.
A mám otázku na kolika % obtížnost hrajete? Já osobně na 49%.
A mám otázku na kolika % obtížnost hrajete? Já osobně na 49%.
- Post n°42
Já to mám na 59%, ale zezačátku jsem hrál na méně protože když jsem šel na turnaj, tak tam lordi měli svoje OP armory a já je nedával. Až tak v půlce hry jsem to změnil.
Jinak pokud nemáš kde trénovat vojáky, tak je to super trénovat na trollech, pokud ti nevadí, že je to nereálné že tvé vojáky jen omračují a nezabijou je. Za jednoho je taky 1200 expů - prostě mazec. Jsou docela dost silní, ale se spamem / pár zkušenejma vojákama bys to měl dát.
Jinak pokud nemáš kde trénovat vojáky, tak je to super trénovat na trollech, pokud ti nevadí, že je to nereálné že tvé vojáky jen omračují a nezabijou je. Za jednoho je taky 1200 expů - prostě mazec. Jsou docela dost silní, ale se spamem / pár zkušenejma vojákama bys to měl dát.
- Post n°43
Tak trolly jsem tam zabijím taky armády zbouřených žoldáků a nočních goblinu, ale to prostě není ono hlavně třeba nahánět trolly mě nebaví. A jedna taková vtipná věc...začátek hry měl jsem tak 50 mužů a relaitvně lehký úkol nauč vesničany se bránit proti banditům...fajn normálně relativně lehkej úkol, ale! Když jsem je naučil se bránit a došlo na bitvu byli to trollové tak 40 trollů a to prostě nejde umlátit stím co jsem měl a jo lordy jsem taky nedával ale hold jsem přiznal porážku a jel o turnaj dále.
- Post n°44
Jo, Toren s tím měl taky problémy ubránit vesničku proti trollům.
Lakam- Poèet pøíspìvkù : 82
- Post n°45
Jo, ten som mal tiež. Mal som chuť Gotreka potlapkať po ramene a poslať ho tam.
- Post n°46
Myslím že kdyby tohle mělo multák tak bych v tom i Rpil své velké panství. Jinak pro lidi co by chtěli fakt mass bitvy je tu ještě jeden víc cool mod na jinou hru a spíše více o taktice a strategii ale je supr! Je tam více ras a celkově je to asi warhammeru podobnější jelikož je tam magie atd ale hold to není mount and blade.
Drog- Poèet pøíspìvkù : 101
- Post n°47
Datove náročnej thread jak koukám. Hele mne to hádže nejakej error a ani reainstalace nepomohla. Není to tím, že nemám origoš?
Tanar- Poèet pøíspìvkù : 49
- Post n°48
Ne. Stáhneš i WoW a nemusíš mít origoš. Asi crack nebo co.
Drog- Poèet pøíspìvkù : 101
- Post n°49
Práve, že Clash of Kings mi išel úplne v pohode. Preto sa pýtam. Skusím to poštelovat ešte.
Xenerus- Poèet pøíspìvkù : 108
- Post n°50
Vyzerá fajne, rozhodne sa na to pozrem, díky za tip.