pro Corny Tue May 20, 2014 10:29 pm
Promiň jestli jsem se dotknul tvé vytříbené chuti Drogu, ale myslím, že to docela dobře vystihuje někoho, kdo si i po varování dá do podpisu obrázek velký přes celou obrazovku.
//Je mi úplně jedno, jak to bylo mířeno, jaký byl záměr, měl to jednou přes půl stránky, za to jsem ho myslím docela jasně varoval a když to podruhý udělal ještě větší, opravdu nepochybuji o tom, že si takový popisek zasloužil. Pokud ti to tak vrtá hlavinkou, tak důvodem je hlavně to, že systém mi tam nenapsal, že dotyčný ten důvod obdrží, pokud bych to věděl, rozepsal bych se (Například "Jestli se potřebuješ nutně chovat jako dement a ne jako rozumný člověk, ačkoliv jsem tě již jednou napomenul, jdi raději na 4chan"). Každopádně pokud někdo není ani napoprvé schopen i po výtce pochopit, že člověk alespoň s trochou zdravého rozumu nemá podpis zabírající téměř celou obrazovku, tak s prominutím opravdu nelze říct nic jiného, než že dotyčný je prostě blb. A nejsem si jist, jestli zrovna od tebe podobná kritika má jakoukoliv validitu, takže si kladu otázku, proč ti to vlastně objasňuji.
A BTW, pokud chceš třeba nějakým způsobem naznačovat, že jen hledám záminky na potlačování tohoto vašeho "hnutí" tak si všimni, že tvůj podpis ti zůstal, protože, kupodivu, má rozumné rozměry.
/// A vidíš. Kdyby se tanar choval jen malinko tak rozumně, jak ty, tak ten ban nemá (stejně je jen na den, zatím)